Saltear al contenido principal
Prèvia 6ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 6ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 6ª Jornada del Sènior Femení || Previa 6ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Jimbee Roldán FSF, vigent campió de lliga

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Jimbee Roldán FSF, dissabte 3 de novembre (16h), al CEM Les Moreres en el partit de la 6ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. Les murcianes, vigents campiones, venen d’ensopegar a casa contra el Burela FS. Les espluguines, que compten els partits per victòries, pugnaran contra un dels grans de la lliga per mantenir-se a la zona calenta de la taula. El partit es retransmetrà en directe per Esport3 i també per 7TV, la televisió de Múrcia.

Després d’imposar-se (2-7) amb contundència al Guadalcacínr FS, les noies de Robert Caneda sumen cinc victòries consecutives. Mantenir-la ratxa de resultats davant del Roldán FSF és ara l’objectiu. Un repte d’envergadura vist el potencial d’un rival que figura entre els favorits al títol després d’endur-se’l per primera vegada la temporada passada.

Les murcianes de Torrepacheco militen a 1a divisió des de fa set temporades. La plantilla compta amb nombroses jugadores internacionals. La temporada passada en dos partits molt disputats van derrotar (1-0) l’AE Penya Esplugues i van empatar (2-2) a les Moreres. De moment, aquesta temporada són quartes amb 10 punts. Porten tres partits guanyats (Sala Zaragoza FS, Guadalcacín FS i Leganés FS), un empat (FSF Móstoles) i una derrota (Burela FS).

Les espluguines han preparat amb intensitat i il·lusió el complicat partit de dissabte. Un partit que afronten sense triomfalismes per la classificació, segones amb 15 punts, i amb ambició de victòria. El que compta, primer de tot, són els punts. La Penya Esplugues és un equip jove però cada dia més experimentat en la màxima categoria del futbol sala femení, com ha demostrat en els cinc primers partits de la lliga.

______________________________________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex esportiu municipal Les Moreres
Dissabte 3 de novembre / 16h
6ª jornada Lliga Futbol sala femenina 1ª divisió
AE Penya Esplugues – Jimbee Roldán FSF

(Fotografia: FCF)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Jimbee Roldán FSF, vigente campeón de liga

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Jimbee Roldán FSF, el sábado 3 de noviembre (16h), en el CEM Les Moreres en partido de la 6ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las murcianas, vigentes campeonas, vienen de tropezar en casa contra el Burela FS. Las espluguenses, que cuentan los partidos por victorias, pugnarán contra uno de los grandes de la liga para mantenerse en la zona caliente de la tabla. El partido se retransmitirá en directo por Esport3 y también para 7TV, la televisión de Murcia.

Después de imponerse (2-7) con contundencia al Guadalcacínr FS, las chicas de Robert Caneda suman cinco victorias consecutivas. Mantener la racha de resultados ante el Roldán FSF es ahora el objetivo. Un reto de envergadura visto el potencial de un rival que figura entre los favoritos al título después de llevárselo por primera vez la temporada pasada.

Las murcianas de Torrepacheco militan en 1ª división desde hace siete temporadas. La plantilla cuenta con numerosas jugadoras internacionales. La temporada pasada en dos partidos muy disputados derrotaron (1-0) a la AE Penya Esplugues y empataron (2-2) en les Moreres. De momento, esta temporada son cuartas con 10 puntos. Llevan tres partidos ganados (Sala Zaragoza FS, Guadalcacín FS y Leganés FS), un empate (FSF Móstoles) y una derrota (Burela FS).

Las espluguenses han preparado con intensidad e ilusión el complicado partido del sábado. Un partido que afrontan sin triunfalismos por la clasificación, segundas con 15 puntos, y con ambición de victoria. Lo que cuenta, ante todo, son los puntos. La Penya Esplugues es un equipo joven pero cada día más experimentado en la máxima categoría del fútbol sala femenino, como ha demostrado en los cinco primeros partidos de la liga.

_________________________________________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex esportiu municipal de Les Moreres
Sábado 3 de noviembre / 16h
6ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división
AE Penya Esplugues – Jimbee Roldán FSF

(Fotografía: FCF)
Volver arriba