Saltear al contenido principal
Prèvia 7a Jornada Del Sènior Femení || Previa 7ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 7a Jornada del Sènior Femení || Previa 7ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Leganés amb l’ambició de mantenir la dinàmica de victòries

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Leganés F.S. el diumenge 27 d’octubre (13.30h) al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres d’Esplugues de Llobregat en partit de la 7a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes, novenes amb 7 punts, intentaran repetir el triomf obtingut com a visitants al camp del Roldán. Les espluguines, setenes amb 10 punts, saltaran a la pista amb la voluntat de perllongar la ratxa de tres victòries consecutives.

Les blanc-i-vermelles van agafant cada dia més confiança en el seu joc i van ajustant de mica en mica l’engranatge de l’equip. Però les rivals no es queden enrere. El de diumenge és un compromís delicat que posarà a prova, per tant, la dinàmica de victòries dels últims quinze dies.

Les catalanes confien en la intensitat creixent desplegada pel bloc d’Esplugues de Llobregat per decantar la balança i superar els entrebancs que li plantejarà amb tota seguretat el Leganés F.S. L’any passat, van patir de valent per batre’l per la mínima (3-2) al CEM Les Moreres. A la pista de les madrilenyes van canviar les tornes i els tres punts es van quedar a Leganés (2-1).

Aquesta és la quarta temporada del Leganés F.S. a 1a divisió. L’any passat va acabar dotzè. Aquest any presenta una plantilla compacta i competitiva que li ha permès victòries valuoses com la de Roldán (1-3) a la segona jornada.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Diumenge 27 d’octubre / 13.30h

7a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Leganés F.S.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Leganés con la ambición de mantener la dinámica de victorias

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Leganés F.S. el domingo 27 de octubre (13.30h) en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres de Esplugues de Llobregat en partido de la 7ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas, novenas con 7 puntos, intentarán repetir el triunfo obtenido como visitantes en el campo del Roldán. Las espluguenses, séptimas con 10 puntos, saltarán a la pista con la voluntad de prolongar la racha de tres victorias consecutivas.

Las blanquirrojas van cogiendo cada día más confianza en su juego y van ajustando paulatinamente el engranaje del equipo. Pero las rivales no se quedan atrás. El del domingo es un compromiso delicado que pondrá a prueba, por tanto, la dinámica de victorias de los últimos quince días.

Las catalanas confían en la intensidad creciente desplegada por el bloque de Esplugues de Llobregat para decantar la balanza y superar las dificultades que le planteará con toda seguridad el Leganés F.S. El año pasado, sufrieron mucho para batirle por la mínima (3-2) en el CEM Les Moreres. En la pista de las madrileñas cambiaron las tornas y los tres puntos se quedaron en Leganés (2-1).

Esta es la cuarta temporada del Leganés F.S. en 1ª división. El año pasado terminó duodécimo. Este año presenta una plantilla compacta y competitiva que le ha permitido victorias valiosas como la de Roldán (1-3) en la segunda jornada.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Domingo 27 de octubre / 13.30h

7ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Leganés F.S.

Volver arriba