Saltear al contenido principal
Prèvia 7ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 7ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 7ª Jornada del Sènior Femení || Previa 7ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues es desplaça a la pista del líder, el potent equip gallec del Burela FS

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CD Burela FS Pescados Rubén, diumenge 11 de novembre (12h), al Pavelló municipal de Vista Alegre de Burela (Lugo) en el partit de la 7ª jornada de la lliga femenina de 1ª divisió de futbol sala. Després de sis jornades, les gallegues compten els partits per victòries i lideren la classificació en solitari amb 18 punts. Les espluguines, després de l’empat contra el Roldán FSF, són terceres amb 16 punts.

Històricament la pista gallega ha estat un camp inexpugnable per als equips catalans. Derrotades la temporada passada per un marcador ajustat (5-4), les noies de l’AE Penya Esplugues intentaran aquest any treure un resultat positiu. L’empresa s’anuncia molt difícil per la qualitat del rival. Puntuar les consolidaria a la zona calenta de la classificació.

Les blanc-i-vermelles es desplacen a Galícia amb la convicció de mantenir la progressió en el bon joc col·lectiu desplegat fins ara, especialment dissabte passat contra el Jimbee Roldán.El segon entrenador, Cinto García, dirigirà l’equip al pavelló de Vista Alegre. Robert Caneda no viatja per qüestions personals

El Burela FS, un dels grans de la lliga, ha arrencat la temporada amb l’accelerador a fons: 25 gols a favor i només 4 en contra. Una victòria contundent (2-5) al camp del Jimbee Roldán, vigent campió, l’ha convertit en un dels màxims aspirants al títol.

Guanyadores de dues lligues (2012-13 i 2015-16) i classificades entre les quatre primeres les últimes vuit temporades, les gallegues disposen d’una plantilla experimentada i plena d’internacionals que vesteixen les camisetes del Brasil, Espanya o Portugal.

________________________________________________________

Burela / Pavelló de Vista Alegre

Diumenge 11 de novembre / 12h

7ª jornada Lliga Futbol sala femení 1ª divisió

CD Burela FS Pescados Rubén – AE Penya Esplugues

_________________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram
( Fotografia: Jose Carrera )

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

La Penya Esplugues se desplaza a la pista del líder, el potente equipo gallego del Burela FS

La AE Penya Esplugues se enfrenta al CD Burela FS Pescados Rubén, el domingo 11 de noviembre (12h), en el Pabellón municipal de Vista Alegre de Burela (Lugo) en el partido de la 7ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Tras seis jornadas, las gallegas cuentan los partidos por victorias y lideran la clasificación en solitario con 18 puntos. Las espluguenses, tras el empate contra el Roldán FSF, son terceras con 16 puntos.

Históricamente la pista gallega ha sido un campo inexpugnable para los equipos catalanes. Derrotadas la temporada pasada por un marcador ajustado (5-4), las chicas de la AE Penya Esplugues intentarán este año sacar un resultado positivo. La empresa se anuncia muy difícil por la calidad del rival. Puntuar las consolidaría en la zona caliente de la clasificación.

Las blanquirojas se desplazan a Galicia con la convicción de mantener la progresión en el buen juego colectivo desplegado hasta ahora, especialmente el pasado sábado contra el Jimbee Roldán. El segundo entrenador, Cinto García, dirigirá al equipo en el pabellón de Vista Alegre. Robert Caneda no viaja por cuestiones personales.

El Burela FS, uno de los grandes de la liga, ha arrancado la temporada con el acelerador a fondo: 25 goles a favor y sólo 4 en contra. Una victoria contundente (2-5) en el campo del Jimbee Roldán, vigente campeón, le ha convertido en uno de los máximos aspirantes al título.

Ganadoras de dos ligas (2012-13 y 2015-16) y clasificadas entre las cuatro primeras las últimas ocho temporadas, las gallegas disponen de una plantilla experimentada y llena de internacionales que visten las camisetas de Brasil, España o Portugal.

_______________________________________________________

Burela / Pabellón de Vista Alegre

Domingo 11 de noviembre / 12h

7ª jornada Liga Fútbol sala femenino 1ª división

CD Burela FS Pescados Rubén – AE Penya Esplugues

________________________________________________________

***Síguenos en nuestras cuentas oficiales de  Twitter, Facebook e Instagram
( Fotografía: Jose Carrera )
Volver arriba