Saltear al contenido principal
Prèvia 8a Jornada Del Sènior Femení || Previa 8ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 8a Jornada del Sènior Femení || Previa 8ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues es desplaça a Alacant per disputar un partit complicat contra el Xaloc

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Xaloc Alacant F.S. el dissabte 2 de novembre (17h) al pavelló municipal Florida Babel «Vicente Crespo» d’Alacant en partir de la 8a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les alacantines, que encara s’estan adaptant a la nova categoria, busquen obtenir el seu primer resultat positiu. Les espluguines, sisenes amb 13 punts, es desplacen amb la convicció d’allargar la ratxa de quatre victòries consecutives.

L’A.E. Penya Esplugues, que està anant de menys a més aquest començament de temporada, s’ha entrenat intensament per preparar el partit de dissabte. Un matx complicat tant per l’entitat del rival, com experiències recents. L’excel·lent trajectòria del Xaloc Alacant F.S. durant el curs passat a 2a divisió i la inesperada derrota (4-3) de les catalanes contra el Bilbo F.S. – un altre dels nous a la màxima categoria — a la primera jornada en són uns bons exemples.

Les blanc-i-vermelles no es fien de la classificació de les alacantines, conscients que a 1a divisió no hi ha rival petit i que els partits no estan decidits fins que els àrbitres xiulen el final. Es tracta, per tant, de desplegar el joc col·lectiu a través d’una defensa ben ordenada i d’un atac amb l’encert indispensable per poder optar a tornar cap a casa amb els tres punts.

Tot i formar part d’un club històric del futbol sala alacantí, el conjunt femení del Xaloc Alacant F.S. és nou a 1a divisió. L’ascens va culminar una trajectòria impecable que ha dut l’equip en tres temporades de la categoria provincial a l’elit del futbol sala. El Xaloc s’ha unit a la llista de grans equips alacantins com l’històric Femesala d’Elx o l’actual Universitat d’Alacant.
_____________________________________________________
Alacant / Pavelló Municipal Florida Babel «Vicente Crespo»

Dissabte 2 de novembre / 17h

8a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Xaloc Alacant F.S. – A.E. Penya Esplugues

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues se desplaza a Alicante para disputar un partido complicado conra el Xaloc

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Xaloc Alacant F.S. el sábado 2 de noviembre (17h) en el pabellón municipal Florida Babel «Vicente Crespo» de Alicante en partido de la 8ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las alicantinas, que todavía se están adaptando a la nueva categoría, buscan obtener su primer resultado positivo. Las espluguenses, sextas con 13 puntos, se desplazan con la convicción de alargar la racha de cuatro victorias consecutivas.

La A.E. Penya Esplugues, que está yendo de menos a más en este comienzo de temporada, se ha entrenado intensamente para preparar el partido del sábado. Un encuentro complicado tanto por la entidad del rival, como por experiencias recientes. La excelente trayectoria del Xaloc Alacant F.S. durante el curso pasado en 2ª división y la inesperada derrota (4-3) de las catalanas contra el Bilbo F.S. – otro de los nuevos en la máxima categoría – en la primera jornada son unos buenos ejemplos.

Las blanquirrojas no se fían de la clasificación de las alicantinas, conscientes de que en 1ª división no hay rival pequeño y que los partidos no están decididos hasta que los árbitros pitan el final. Se trata, por tanto, de desplegar el juego colectivo a través de una defensa bien ordenada y de un ataque con el acierto indispensable para optar a retornar a casa con los tres puntos.

A pesar de formar parte de un club histórico del fútbol sala alicantino, el conjunto femenino del Xaloc Alacant F.S. es nuevo en 1ª división. El ascenso culminó una trayectoria impecable que ha llevado el equipo en tres temporadas de la categoría provincial a la élite del fútbol sala. El Xaloc se ha unido a la lista de grandes equipos alicantinos como el histórico Femesala de Elche o la actual Universidad de Alicante.
_____________________________________________________
Alicante / Pabellón Municipal Florida Babel «Vicente Crespo»

Sábado 2 de noviembre / 17h

8ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1a división

Xaloc Alacant F.S. – A.E. Penya Esplugues

Volver arriba