Saltear al contenido principal
Prèvia 8ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 8ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 8ª Jornada del Sènior Femení || Previa 8ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep al Leganés FS amb ganes de retrobar-se amb la victòria

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Leganés FS el dissabte 17 de novembre (16h) al Complex Esportiu Municipal Les Moreres en partit de la 8a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines saltaran a la pista amb la voluntat decidida de retrobar-se amb la victòria després de perdre (3-0) la condició d’invictes contra el Burela FS, el líder de la competició.

Les noies de Robert Caneda, que ara són terceres amb 16 punts, han treballat tota la setmana per mantenir-se una jornada més a la zona calenta de la classificació d’una lliga igualada en què no hi ha rival petit. Les madrilenyes, que són dotzenes amb 5 punts, van sortir derrotades per ben poc (2-0) de Burela fa quinze dies.

Un compromís complicat per les blanc-i-vermelles que podran comptar amb totes les jugadores per aquest matx. L’AE Esplugues confia que la seva intensitat defensiva – només ha encaixat 11 gols —  i la seva empenta ofensiva – ja ha marcat 23 gols – sigui decisiva per decantar la balança i superar els entrebancs que li plantejarà amb tota seguretat el Leganés FS.

Aquesta és la tercera temporada del Leganés FS a 1a divisió. L’any passat va acabar novè. Aquest any presenta un bloc més sòlid i compacte que ha plantat cara als grans contra els que s’ha enfrontat encara que els resultats no l’hagin acompanyat fins ara.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 17 de novembre / 16h

8a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Leganés FS

_____________________________________________________

 

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram
Servei de Comunicació AE Penya Esplugues

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

La Penya Esplugues recibe al Leganés FS con ganas de reencontrarse con la victoria

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Leganés FS el sábado 17 de noviembre (16h) en el Complex Esportiu Municipal Les Moreres en partido de la 8ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses saltarán a la pista con la voluntad decidida de reencontrarse con la victoria tras perder (3-0) la condición de invictas contra el Burela FS, el líder de la competición.

Las chicas de Robert Caneda, que ahora son terceras con 16 puntos, han trabajado toda la semana para mantenerse una jornada más en la zona caliente de la clasificación de una liga igualada en la que no hay rival pequeño. Las madrileñas, que son docenas con 5 puntos, salieron derrotadas por poco (2-0) de Burela hace quince días.

Un compromiso complicado por las blanquirojas que podrán contar con todas las jugadoras para este encuentro. La AE Esplugues confía que su intensidad defensiva – sólo ha encajado 11 goles – y su empuje ofensivo – ya ha marcado 23 goles – sea decisiva para decantar la balanza y superar las dificultades que le planteará con toda seguridad el Leganés FS.

Esta es la tercera temporada del Leganés FS en 1ª división. El año pasado terminó noveno. Este año presenta un bloque más sólido y compacto que ha plantado cara a los grandes contra los que se ha enfrentado aunque los resultados no lo hayan acompañado hasta ahora.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 17 de noviembre / 16h

8ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Leganés FS

_____________________________________________________

 

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram
Servei de Comunicació AE Penya Esplugues
Volver arriba