Saltear al contenido principal
Prèvia 8ª Jornada Del Sènior Masculí || Previa 8ª Jornada Del Sénior Masculino

Prèvia 8ª Jornada del Sènior Masculí || Previa 8ª Jornada del Sénior Masculino

Santpedor C.E.F.S. – A.E. Penya Esplugues

La Penya visita la pista del Santpedor, un equip recentment ascendit que està classificat en la part còmoda de la classificació amb 9 punts. Un rival complicat amb jugadors amb experiència en 2ªB, que practica un joc molt ofensiu i té una defensa molt intensa.
Els blanc-i-vermells arriben al partit amb molta confiança després d’aconseguir 3 victòries seguides i ficar-se en la part alta de la classificació.
L’equip, que segueix amb la baixa de Pau Sallares i de Víctor Suárez, compta amb diversos jugadors tocats. D’altra banda, després de moltes setmanes esperant el transfer, podrà debutar Yashu, el nou jugador japonès.

(Fotografia: FCF)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Santpedor C.E.F.S. – A.E. Penya Esplugues

La Penya visita la pista del Santpedor, un equipo recién ascendido que está clasificado en la parte cómoda de la clasificación con 9 puntos. Un rival complicado con jugadores con experiencia en 2ªB, que practica un juego muy ofensivo y tiene una defensa muy intensa.
Los blanquirojos llegan al partido con mucha confianza después de conseguir 3 victorias seguidas y meterse en la parte alta de la clasificación.
El equipo, que sigue con la baja de Pau Sallares y de Víctor Suárez, cuenta con varios jugadores tocados. Por otro lado, después de muchas semanas esperando el transfer, podrá debutar Yashu, el nuevo jugador japonés.

(Fotografía: FCF)
Volver arriba