Saltear al contenido principal
Prèvia 9a Jornada Del Sènior Femení || Previa 9ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 9a Jornada del Sènior Femení || Previa 9ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Roldán F.S.F. en un duel d’alt voltatge

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al Roldán F.S.F., el dissabte 9 de
novembre (18.45h), al Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partit de la 9a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les murcianes, que són vuitenes amb 10 punts, han obtingut fins ara els seus millors resultats com a visitants. Les espluguines, cinquenes amb 16 punts, porten una ratxa de cinc victòries consecutives que intentaran perllongar per consolidar-se a la zona tranquil·la de la taula.

Un repte d’envergadura vist l’historial de les confrontacions entre els dos equips. Com a locals, les catalanes no han aconseguit imposar-se mai al conjunt murcià. Només han arribat a empatar a casa en les dues últimes temporades. Les espluguines, però, han preparat amb ambició i minuciositat aquest duel d’alt voltatge.

L’actual cicle de victòries de les blanc-i-vermelles ha reforçat la confiança del bloc que treballa per guanyar cada dia més solidesa defensiva i efectivitat en atac, i per millorar la fluïdesa i els automatismes del joc.

Tot i ocupar la cinquena plaça de la classificació, la plantilla de l’A.E. Penya Esplugues sap que encara queden per jugar els partits contra els rivals més en forma de la competició, entre els quals els tres imbatuts fins ara: Burela F.S., Ourense Envialia i Futsi Atlético Navalcarnero. El primer dels adversaris, però, és el Roldán F.S.F., el contrincant amb qui es disputen dissabte els tres punts.

Les murcianes militen a 1a divisió des de fa vuit temporades. A la temporada 2017-18 es van endur per primera vegada el títol de Lliga i a la temporada passada van acabar quartes. Ja s’han fet un lloc entre els grans del futbol sala femení.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Dissabte 9 de novembre / 18.45h

9a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

A.E. Penya Esplugues – Roldán F.S.F.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Roldán F.S.F. en un duelo de alto voltaje

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al Roldán F.S.F., el sábado 9 de noviembre (18.45h), en el Complex Esportiu Municipal de Les Moreres en partido de la 9ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las murcianas, que son octavas con 10 puntos, han obtenido hasta ahora sus mejores resultados como visitantes. Las espluguenses, quintas con 16 puntos, llevan una racha de cinco victorias consecutivas que intentarán prolongar para consolidarse en la zona tranquila de la tabla.

Un reto de envergadura visto el historial de las confrontaciones entre los dos equipos. Como locales, las catalanas no han conseguido imponerse nunca al conjunto murciano. Sólo han llegado a empatar en casa en las dos últimas temporadas. Las espluguenses, sin embargo, han preparado con ambición y minuciosidad este duelo de alto voltaje.

El actual ciclo de victorias de las blanco-y-rojas ha reforzado la confianza del bloque que trabaja para ganar cada día más solidez defensiva y efectividad en ataque, y para mejorar la fluidez y los automatismos del juego.

A pesar de ocupar la quinta plaza de la clasificación, la plantilla de la A.E. Penya Esplugues sabe que aún quedan por jugar los partidos contra los rivales más en forma de la competición, entre los cuales los tres imbatidos hasta ahora: Burela F.S., Ourense Envialia y Futsi Atlético Navalcarnero. El primero de los adversarios, sin embargo, es el Roldán F.S.F., el contrincante con quién se disputan el sábado los tres puntos.

Las murcianas militan en 1ª división desde hace ocho temporadas. En la temporada 2017-18 se llevaron por primera vez el título de Liga y la temporada pasada terminaron cuartas. Ya se han hecho un hueco entre los grandes del fútbol sala femenino.
_____________________________________________________
Esplugues de Llobregat / CEM Les Moreres

Sábado 9 de noviembre / 18.45h

9ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

A.E. Penya Esplugues – Roldán F.S.F.

Volver arriba