Saltear al contenido principal
Prèvia 9ª Jornada Del Sènior Femení || Previa 9ª Jornada Del Sénior Femenino

Prèvia 9ª Jornada del Sènior Femení || Previa 9ª Jornada del Sénior Femenino

La Penya Esplugues rep el Poio Pescamar FS, un dels rivals sòlids del campionat

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Poio Pescamar FS dissabte 24 de novembre (16h) al Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partit de la 9a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip gallec, un dels rivals sòlids de la categoria, es desplaça amb la intenció de refer-se de les dues últimes derrotes. Les espluguines buscaran la victòria per seguir a la zona calenta de la taula.

Les blanc-i-vermelles han preparat el partit contra el Poio amb la consciència que no hi ha mai res guanyat abans d’hora i amb la voluntat manifesta d’evitar l’angoixa final viscuda en l’últim triomf contra el Leganés FS. Les noies de Robert Caneda saben que l’equip té encara molt d’espai per progressar tant en la intensitat individual com en la fluïdesa del joc col·lectiu.

Dissabte, volen mantenir la línia de bons resultats que les ha portat al tercer lloc de la classificació amb 19 punts. No serà gens fàcil perquè el rival és un equip ambiciós i experimentat que ha fitxat força i que està disposat a recuperar posicions. Ara és novè amb 12 punts però amb dos partits menys. Porta 18 gols a favor i 9 en contra.

Els últims enfrontaments entre els dos equips han estat molt disputats. L’any passat a les Moreres el matx va finalitzar amb empat (1-1). Al final de la temporada les gallegues, assentades a la zona noble de la lliga, van superar les catalanes d’un punt, diferència que les va dur a poder jugar la Copa d’Espanya. Aquesta ja és la sisena temporada del Poio Pescamar FS a 1a divisió després del seu ascens l’any 2013.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex Esportiu Municipal Les Moreres

Dissabte 24 de novembre / 16h

9a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Poio Pescamar FS

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues recibe al Poio Pescamar FS, uno de los rivales sólidos del campeonato

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Poio Pescamar FS el sábado 24 de noviembre (16h) en el Complex Esportiu Municipal de les Moreres en partido de la 9ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo gallego, uno de los rivales sólidos de la categoría, se desplaza con la intención de reponerse de las dos últimas derrotas. Las espluguenses buscarán la victoria para seguir en la zona caliente de la tabla.

Las blanquirojas han preparado el partido contra el Poio con la conciencia de que no hay nada ganado antes de tiempo y con la voluntad manifiesta de evitar la angustia final vivida en el último triunfo contra el Leganés FS. Las chicas de Robert Caneda saben que el equipo tiene todavía mucho espacio para progresar tanto en la intensidad individual como en la fluidez del juego colectivo.

Este sábado, quieren mantener la línea de buenos resultados que las ha llevado al tercer puesto de la clasificación con 19 puntos. No será nada fácil porque el rival es un equipo ambicioso y experimentado que ha fichado mucho y ​​que está dispuesto a recuperar posiciones. Ahora es noveno con 12 puntos pero con dos partidos menos. Lleva 18 goles a favor y 9 en contra.

Los últimos enfrentamientos entre ambos equipos han sido muy disputados. El año pasado en les Moreres el encuentro finalizó con empate (1-1). Al final de la temporada las gallegas, asentadas en la zona noble de la liga, superaron a las catalanas de un punto, diferencia que las llevó a poder jugar la Copa de España. Esta ya es la sexta temporada del Poio Pescamar FS en 1ª división tras su ascenso el año 2013.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Complex Esportiu Municipal Les Moreres

Sábado 24 de noviembre / 16h

9ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Poio Pescamar FS

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram
Volver arriba