Saltear al contenido principal
Prèvia AE Penya Esplugues Vs Ourense Envialia FS

Prèvia AE Penya Esplugues vs Ourense Envialia FS

La Penya Esplugues s’enfronta dissabte al campió de Copa, l’Ourense Envialia CF

L’AE Penya Esplugues rep l’Ourense Envialia CF dissabte 16 de desembre (18h) al pavelló de les Moreres en partit de la 12a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues són les actuals campiones de Copa i un dels màxims exponents del futbol sala femení. Les tres últimes temporades han acabat entre les cinc primeres.

Aquesta temporada, però, els seus resultats no responen fins ara a les seves expectatives. Són setenes amb 17 punts. A falta de quatre jornades per acabar la primera volta, les espluguines, que són onzenes amb 12 punts, s’enfronten, per tant, a un equip capaç de guanyar a la pista de l’AD Alcorcón i de perdre a la de l’UCAM El Pozo Murcia.

Abans de les vacances d’estiu, l’Ourense Envialia CF va endur-se la victòria a la Copa, després de superar (3-2) en una final titànica, amb prórroga inclosa, al totpoderós Futsi Atlético Navalcarnero. Sota la denominació de Ponte Ourense, el club ja havia guanyat també una lliga (2010-11) i una Supercopa (2011).

Dissabte, les blanc-i-vermelles de l’AE Penya Esplugues estan disposades a explotar a fons les seves opcions i saltaran a la pista amb la fèrria voluntat de guanyar. No es volen despenjar de la zona tranquil·la que assegura la permanència i obre les portes de la Copa d’aquesta temporada.

A les ordres de Robert Caneda, la plantilla ha preparat amb detall el partit, després de quinze dies sense jugar a causa de la pausa obligada pel Torneig 4 Nacions disputat a Guadalajara per la selecció espanyola. L’espluguina Berta Velasco i l’ourensana Lucía Gómez (Lucy), ales totes dues, han format part del combinat espanyol que ha guanyat el torneig imposant-se a Rússia, Itàlia i Portugal.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de les Moreres

Dissabte 16 de desembre / 18h

12a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Ourense Envialia CF

_____________________________________________________


La Penya Esplugues se enfrenta el sábado al campeón de Copa, el Ourense Envialia CF

La AE Penya Esplugues recibe al Ourense Envialia CF el sábado 16 de diciembre (18h) en el pabellón de las Moreres en partido de la 12ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas son las actuales campeonas de Copa y uno de los máximos exponentes del fútbol sala femenino. Las tres últimas temporadas han acabado entre las cinco primeras.

Esta temporada, sin embargo, sus resultados no responden hasta ahora a sus expectativas. Son séptimas con 17 puntos. A falta de cuatro jornadas para acabar la primera vuelta, las espluguenses, que son onceavas con 12 puntos, se enfrentan, por tanto, a un equipo capaz de ganar en la pista del AD Alcorcón y de perder en la del UCAM el Pozo Murcia.

Antes de las vacaciones de verano, el Ourense Envialia CF se llevó la victoria en la Copa, tras superar (3-2) en una final titánica, con prórroga incluida, al todopoderoso Futsi Atlético Navalcarnero. Bajo la denominación de Ponte Ourense, el club ya había ganado también una liga (2010-11) y una Supercopa (2011).

El sábado, las blanquirojas de la AE Penya Esplugues están dispuestas a explotar a fondo sus opciones y saltarán a la pista con la férrea voluntad de ganar. No se quieren descolgar de la zona tranquila que asegura la permanencia y abre las puertas de la Copa de esta temporada.

A las órdenes de Robert Caneda, la plantilla ha preparado con detalle el partido, después de quince días sin jugar debido a la pausa obligada por el Torneo 4 Naciones disputado en Guadalajara por la selección española. La espluguense Berta Velasco y la ourensana Lucía Gómez (Lucy), alas ambas, han formado parte del combinado español que ha ganado el torneo imponiéndose a Rusia, Italia y Portugal.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavellón de las Moreres

Sábado 16 de diciembre / 18h

12ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Ourense Envialia CF

_____________________________________________________

Volver arriba