Saltear al contenido principal
Prèvia Del Sènior Femení Copa De La Reina || Previa Del Sénior Femenino Copa De La Reina

Prèvia del Sènior Femení Copa de la Reina || Previa del Sénior Femenino Copa de la Reina

La Penya Esplugues debuta a la Copa de la Reina contra l’actual campió, el Futsi Atlético

L’A.E. Penya Esplugues s’enfronta al C.D. Futsi Atlético Navalcarnero aquest divendres 14 de maig (18.15h) al pavelló de Vista Alegre de Burela (Lugo) en partit de la final a 8 de la Copa de la Reina de futbol sala femení. La Penya Esplugues disputa aquesta competició per primera vegada a la seva història. Només un altre equip català l’havia jugada: el mític F.S.F. Gironella.

Les espluguines culminen amb la seva participació a la final a 8 de la Copa de la Reina una temporada notable que les confirma entre les esquadres consolidades d’una Lliga llarga i complicada. L’equip, que es desplaça a Galícia al complet, s’ha entrenat a fons a les ordres de Cinto Garcia durant les dues últimes setmanes per enfrontar-se a l’autèntic dominador del futbol sala femení de l’última dècada, el Futsi Atlético.

Un conjunt tècnicament solvent i experimentat, replè d’internacionals i amb profunditat de banqueta, que acaba de guanyar la Lliga i que ara vol revalidar el títol de Copa aconseguit el curs passat. Aquesta temporada el Futsi Atlético ja es va imposar tant al CEM Les Moreres (2-3) com a La Estación (2-0) en una Lliga que ha acabat guanyant sense perdre ni un sol partit.

Conscients del paper de grans favorites de les madrilenyes, les catalanes saltaran a la pista amb un gran respecte pel contrincant però sense complexos de cap mena. És un partit d’aquells que qualsevol jugadora sempre vol disputar per l’entitat de la competició i per l’envergadura del rival.

En el palmarès del Futsi Atlético Navalcarnero, fundat l’any 1992, hi figuren 7 títols de Copa (2007, 2008, 2009, 2014, 2015, 2016 i 2018), 5 de Lliga (2011-12, 2013-14, 2014-15, 2016-17 i 2018-19), 7 de Supercopa i 2 de Copa d’Europa.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues debuta en la Copa de la Reina contra el actual campeón, Futsi Atlético

La A.E. Penya Esplugues se enfrenta al C.D. Futsi Atlético Navalcarnero este viernes 14 de mayo (18.15h) en el pabellón de Vista Alegre de Burela (Lugo) en partido de la final a 8 de la Copa de la Reina de fútbol sala femenino. La Penya Esplugues disputa esta competición por primera vez en su historia. Sólo otro equipo catalán la había jugado: el mítico F.S.F. Gironella.

Las espluguenses culminan con su participación en la final a 8 de la Copa de la Reina una temporada notable que las confirma entre las escuadras consolidadas de una Liga larga y complicada. El equipo, que se desplaza a Galicia al completo, se ha entrenado a fondo a las órdenes de Cinto Garcia durante las dos últimas semanas para enfrentarse al auténtico dominador del fútbol sala femenino de la última década, el Futsi Atlético.

Un conjunto técnicamente solvente y experimentado, repleto de internacionales y con profundidad de banquillo, que acaba de ganar la Liga y que ahora quiere revalidar el título de Copa conseguido el curso pasado. Esta temporada el Futsi Atlético ya se impuso tanto en el CEM Les Moreres (2-3) como en La Estación (2-0) en una Liga que ha terminado ganando sin perder ni un solo encuentro.

Conscientes del papel de grandes favoritas de las madrileñas, las catalanas saltarán a la pista con un gran respeto por el contrincante pero sin complejos de ningún tipo. Es un partido de los que cualquier jugadora siempre quiere disputar por la entidad de la competición y por la envergadura del rival.

En el palmarés del Futsi Atlético Navalcarnero, fundado en 1992, figuran 7 títulos de Copa (2007, 2008, 2009, 2014, 2015, 2016 y 2018), 5 de Liga (2011-12, 2013-14, 2014- 15, 2016-17 y 2018-19), 7 de Supercopa y 2 de Copa de Europa.

Volver arriba