Saltear al contenido principal
Prèvia Del Sènior Femení A | Previa Del Sénior Femenino A

Prèvia del Sènior Femení A | Previa del Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues visita la complicada pista gallega del Poio Pescamar

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Galícia per enfrontar-se al Poio Pescamar FS dissabte 10 de febrer (18.30h) al pavelló municipal de Poio en partit de la 17a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip gallec acaba de guanyar dissabte passat al camp del líder, el totpoderós Futsi Atlético Navalcarnero. Ara són setenes amb 27 punts.

Les espluguines, que han retornat als llocs de Copa després de les últimes quatre victòries consecutives, són vuitenes amb 24 punts. Les noies de Robert Caneda volen confirmar ara aquesta ratxa de bons resultats amb un dels rivals que les precedeix a la taula. La progressió en el joc ofensiu i la solidesa del plantejament defensiu dels últims partits són les cartes de presentació per endur-se un resultat positiu a la complicada pista del Poio Pescamar FS. No serà gens fàcil perquè el rival és un equip ambiciós i experimentat.

Els enfrontaments entre els dos equips han estat molt disputats. Aquesta temporada a les Moreres van empatar (1-1) en el primer partit a casa de la lliga de l’AE Penya Esplugues. L’any passat els dos partits es van acabar amb victòria local per a la Penya Esplugues (2-1) i per al Poio (5-1). En canvi, a la temporada anterior es van imposar les esquadres visitants. A Galícia, la Penya Esplugues (0-3), i a Catalunya, el Poio (4-6). Aquesta és la cinquena temporada de les de Marcio Santos a 1a divisió després del seu ascens l’any 2013. L’any passat van quedar sisenes, la millor classificació obtinguda fins ara.

Imatge de @poiopescamar

_____________________________________________________

Poio / Pabellón Municipal de Poio

Dissabte 10 de febrer / 18.30h

17a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Poio Pescamar FS – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues


Futbol Sala Primera División

La Penya Esplugues visita la complicada pista gallega del Poio Pescamar

La AE Penya Esplugues se desplaza a Galicia para enfrentarse al Poio Pescamar FS el sábado 10 de febrero (18.30h) en el Pabellón Municipal de Poio en partido de la 17ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo gallego acaba de ganar el pasado sábado en el campo del líder, el todopoderoso Futsi Atlético Navalcarnero. Ahora son séptimas con 27 puntos.

Las espluguenses, que han vuelto a los puestos de Copa tras las últimas cuatro victorias consecutivas, son octavas con 24 puntos. Las chicas de Robert Caneda quieren confirmar ahora esta racha de buenos resultados con uno de los rivales que las precede en la tabla. Las buenas sensaciones del juego ofensivo y la solidez del planteamiento defensivo de los últimos partidos son las cartas de presentación para intentar llevarse un resultado positivo en la complicada pista del Poio Pescamar FS. No será nada fácil porqué el rival es un equipo ambicioso y experimentado.

Los enfrentamientos entre ambos equipos han sido muy disputados. Esta temporada en las Moreras empataron (1-1) en el primer partido en casa de la AE Penya Esplugues. El año pasado los dos partidos terminaron con victoria local para la Penya Esplugues (2-1) y para el Poio (5-1). En cambio, en la temporada anterior se impusieron las escuadras visitantes. En Galicia, la Penya Esplugues (0-3), y en Cataluña, el Poio (4-6). Esta es la quinta temporada de las de Marcio Santos en 1ª división tras su ascenso el año 2013. El año pasado quedaron sextas, la mejor clasificación obtenida hasta ahora.

 

Imagen de @poiopescamar

_____________________________________________________

Poio / Pabellón Municipal de Poio

Sábado 10 de febrero / 18.30h

17ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Poio Pescamar FS – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues

Volver arriba