Saltear al contenido principal
Prèvia Del Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia del Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues rep la Universitat d’Alacant, un dels quatre aspirants al títol

L’AE Penya Esplugues s’enfronta a la Universitat d’Alacant (UA), dissabte 14 d’abril (16h), al pavelló de les Moreres en partit de la 24a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Immersa de ple en la pugna pel títol de lliga, la UA és una de les formacions més sòlides i competitives del campionat. Ara és quarta amb 54 punts, a dos del líder, el totpoderós Futsi Atlético Navalcarnero.

Les alacantines ostentaven el liderat fins diumenge passat quan van perdre (0-1) a casa, precisament, contra el Futsi Atlético. Dissabte jugaran amb la pressió de saber que una nova relliscada les allunyaria de la disputa del títol.

Les espluguines saltaran a la pista amb les bones sensacions del joc col·lectiu desplegat dissabte passat en la victòria contra el Majadahonda (0-2) i amb ganes de passar pàgina de la derrota (4-1) del partit jugat a Alacant a la primera volta.

Tot i l’enorme potencial del rival, les blanc-i-vermelles jugaran amb el ferm propòsit de treure un resultat positiu que refermi les seves opcions de poder disputar la Copa. Ara són vuitenes amb 33 punts. Com a visitant, la UA només ha sortit derrotada de les pistes de dos dels grans aspirants al títol: el Burela FSF i el Futsi Atlético Navalcarnero.

La Universitat d’Alacant (UA) juga ininterrompudament a la màxima categoria del futbol sala femení des de la temporada 2011-12. En els últims cinc anys ha acabat quarta en quatre ocasions i segona en una.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de les Moreres

Dissabte 14 d’abril / 16h

24a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Universitat d’Alacant

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram


Futbol Sala Primera División

La Penya Esplugues recibe a la Universidad de Alicante, uno de los cuatro aspirantes al título

La AE Penya Esplugues se enfrenta a la Universidad de Alicante (UA), este sábado 14 de abril (16h), en el pabellón de las Moreres en partido de la 24ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Inmersa de lleno en la pugna por el título de liga, la UA es una de las formaciones más sólidas y competitivas del campeonato. Ahora es cuarta con 54 puntos, a dos del líder, el todopoderoso Futsi Atlético Navalcarnero.

Las alicantinas ostentaban el liderato hasta el pasado domingo cuando perdieron (0-1) en casa, precisamente, contra el Futsi Atlético. El sábado jugarán con la presión de saber que un nuevo resbalón las alejaría de la disputa del título.

Las espluguenses saltarán a la pista con las buenas sensaciones del juego colectivo desplegado el pasado sábado en la victoria contra el Majadahonda (0-2) y con ganas de pasar página de la derrota (4-1) del partido jugado en Alicante en la primera vuelta.

A pesar del enorme potencial del rival, las blanquirojas jugarán con el firme propósito de sacar un resultado positivo que afiance sus opciones de poder disputar la Copa. Ahora son octavas con 33 puntos. Como visitante, la UA sólo ha salido derrotada de las pistas de dos de los grandes aspirantes al título: el Burela FSF y el Futsi Atlético Navalcarnero.

La Universidad de Alicante (UA) juega ininterrumpidamente en la máxima categoría del fútbol sala femenino desde la temporada 2011-12. En los últimos cinco años ha terminado cuarta en cuatro ocasiones y segunda en una.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de las Moreres

Sábado 14 de abril / 16h

24ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Universidad de Alicante

_____________________________________________________

*** Síguenos a nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba