Saltear al contenido principal
Prèvia Final De Copa Catalunya Femenina || Previa Final De Copa Catalunya Femenina

Prèvia Final de Copa Catalunya Femenina || Previa Final de Copa Catalunya Femenina

Diumenge (11h) al Palau Blaugrana en directe per Esport3

La Penya Esplugues, a punt per disputar la final femenina de la Copa Catalunya contra La Concòrdia

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CD La Concòrdia diumenge 9 de setembre (11h) al Palau Blaugrana, a Barcelona, a la final de la Copa Catalunya 2018 de futbol sala femení. El partit, retransmès en directe per Esport3, obre la temporada oficial del sènior femení, guanyador de les dues últimes edicions de la competició.

Les espluguines afronten el matx contra CD La Concòrdia amb ganes de revalidar el títol de la temporada passada però conscients de l’alt nivell de joc del rival i de la qualitat de la seva plantilla. Les noies de Robert Caneda esperen que la final sigui el punt de partida d’una temporada excel·lent. Després de tres setmanes de preparació a fons, les primeres sensacions són positives.

El sènior femení de la Penya Esplugues manté el bloc de la temporada passada. És un equip jove –la mitjana d’edat no arriba als 23 anys– però experimentat — 10 de les integrants ja han jugat a la màxima categoria del futbol sala femení –. Un conjunt sòlid amb una enorme projecció de futur.

Continuen una temporada més a la disciplina blanc-i-vermella Berta Velasco (30 anys), Pilar Ribes (25 anys), Cèlia Catà (22 anys), Arantxa Medina (27 anys), Zoe Juanes (24 anys), Nerea Vilalta (22 anys), Laura Oliva (21 anys), Estela Cantero (20 anys) i Marta de los Riscos (19 anys). I s’incorporen aquesta temporada, procedents del CFS Eixample, Anna Muniesa (18 anys, portera, internacional amb la selecció espanyola sub-17 i campiona d’Espanya amb la selecció catalana sub-21) i Iris Amaro (21 anys, ala, campiona d’Espanya amb la selecció catalana sub-21 i exjugadora de la Penya Esplugues).

El cos tècnic estarà dirigit, una temporada més, per Robert Caneda, acompanyat de Cinto Garcia, que s’incorpora com a segon, i Noèlia Guerrero, com a preparadora de porteres, a més de Màrius Costa, com a delegat.

____________________________________________________

Barcelona / Palau Blaugrana

Diumenge 9 de setembre / 11h

Final Copa Catalunya Femenina Sènior Futbol Sala

AE Penya Esplugues – CD La Concòrdia

____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues


Domingo (11h) en el Palau Blaugrana en directo por Esport3

La Penya Esplugues, lista para disputar la final femenina de la Copa Catalunya contra La Concòrdia

L’AE Penya Esplugues se enfrenta al CD La Concòrdia el domingo 9 de septiembre (11h) en el Palau Blaugrana, en Barcelona, en la final de la Copa Cataluña 2018 de fútbol sala femenino. El partido, retransmitido en directo por Esport3, abre la temporada oficial del sénior femenino, ganador de las dos últimas ediciones de la competición.

Las espluguenses afrontan el choque contra CD La Concòrdia con ganas de revalidar el título de la temporada pasada pero conscientes del alto nivel de juego del rival y de la calidad de su plantilla. Las chicas de Robert Caneda esperan que la final sea el punto de partida de una temporada excelente. Después de tres semanas de preparación a fondo, las primeras sensaciones son positivas.

El sénior femenino de la Penya Esplugues mantiene el bloque de la temporada pasada. Es un equipo joven –la media de edad no llega a los 23 años– pero experimentado – 10 de las integrantes ya han jugado en la máxima categoría del fútbol sala femenino -. Un conjunto sólido con una enorme proyección de futuro.

Continúan una temporada más en la disciplina blanquiroja Berta Velasco (30 años), Pilar Ribes (25 años), Celia Catà (22 años), Arantxa Medina (27 años), Zoe Juanes (24 años), Nerea Vilalta ( 22 años), Laura Oliva (21 años), Estela Cantero (20 años) y Marta de los Riscos (19 años). Y se incorporan esta temporada, procedentes del CFS Eixample, Anna Muniesa (18 años, portera, internacional con la selección española sub-17 y campeona de España con la selección catalana sub-21) e Iris Amaro (21 años, ala, campeona de España con la selección catalana sub-21 y ex-jugadora de la Penya Esplugues).

El cuerpo técnico estará dirigido, una temporada más, por Robert Caneda, acompañado de Cinto Garcia, que se incorpora como segundo, y Noelia Guerrero, como preparadora de porteras, además de Màrius Costa, como delegado.

____________________________________________________

Barcelona / Palau Blaugrana

Domingo 9 de septiembre / 11h

Final Copa Catalunya Femenina Sénior Futbol Sala

AE Penya Esplugues – CD La Concòrdia

____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues

Volver arriba