Saltear al contenido principal
Prèvia Jornada 13  AE Penya Esplugues – As Burgas FSF

Prèvia Jornada 13 AE Penya Esplugues – As Burgas FSF

La Penya Esplugues juga dissabte contra el Cidade As Burgas FS

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Cidade As Burgas, d’Ourense, dissabte 23 de desembre (16:15h) al pavelló de les Moreres en partit de la 13a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues arriben al matx pletòriques després d’empatar a casa contra el líder, el Futsi Atlético Navalcarnero, que havia perdut un únic partit. La confirmació que la d’aquest any és la lliga més igualada de les últimes temporades.

La classificació actual del Cidade As Burgas FS — penúltim amb 2 punts — no s’adiu amb el joc desenvolupat fins ara i sobretot amb la trajectòria d’aquest equip que milita a la màxima categoria del futbol sala femení per vuitena vegada temporada consecutiva. Fins i tot, va aconseguir el subcampionat a la temporada 2014-15.

Conscients que no hi ha rival petit, les jugadores de l’AE Penya Esplugues, que ara són dotzenes amb 12 punts, s’han entrenat aquesta setmana amb ganes d’endur-se els tres punts per afrontar l’aturada de les festes de Nadal i Cap d’Any amb bones sensacions. Tot i les baixes, confien en les seves possibilitats a la vista del bon joc, especialment defensiu, desenvolupat fins ara.

La temporada passada l’enfrontament entre catalanes i gallegues va acabar amb empat (3-3) a Esplugues de Llobregat i amb victòria local (3-1) a Ourense. El Cidade va acabar novè (38 punts) i la Penya Esplugues onzena (37 punts).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de les Moreres

Dissabte 23 de desembre / 16:15h

13a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Cidade As Burgas FS

____________________________________________________

 


La Penya Esplugues juega el sábado contra el Cidade As Burgas FS

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Cidade As Burgas, de Ourense, el sábado 23 de diciembre (16:15h) en el pabellón de les Moreres en partido de la 13ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las gallegas llegan al encuentro pletóricas tras empatar en casa contra el líder, el Futsi Atlético Navalcarnero, que había perdido un único partido. La confirmación de que la de este año es la liga más igualada de las últimas temporadas.

La clasificación actual del Cidade As Burgas FS – penúltimo con 2 puntos – no se corresponde con el juego desarrollado hasta ahora y sobre todo con la trayectoria de este equipo que milita en la máxima categoría del fútbol sala femenino por octava vez temporada consecutiva. Incluso, logró el subcampeonato en la temporada 2014-15.

Conscientes de que no hay rival pequeño, las jugadoras de la AE Penya Esplugues, que ahora son doceavas con 12 puntos, se han entrenado esta semana con ganas de llevarse los tres puntos para afrontar el parón de las fiestas de Navidad y Año Nuevo con buenas sensaciones. A pesar de las bajas, confían en sus posibilidades a la vista del buen juego, especialmente defensivo, desarrollado hasta ahora.

La temporada pasada el enfrentamiento entre catalanas y gallegas acabó con empate (3-3) en Esplugues de Llobregat y con victoria local (3-1) en Ourense. El Cidade terminó noveno (38 puntos) y la Penya Esplugues undécima (37 puntos).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de las Moreras

Sábado 23 de diciembre / 16:15h

13ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Cidade As Burgas FS

_____________________________________________________

Volver arriba