Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues es juga contra el Cidade As Burgas FS les opcions de disputar la Copa

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Cidade As Burgas FS, d’Ourense, dissabte 19 de maig (17h) al pavelló dos Remedios en partit de la 28a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les gallegues ja han perdut matemàticament la categoria però les espluguines, que necessiten la victòria per mantenir les seves aspiracions de disputar la Copa, saben que els partits s’han de guanyar a la pista i sortiran a per totes des del primer moment.

No hi ha partits fàcils. El Cidade As Burgas FS, que és penúltim amb 5 punts, és un dels escassos conjunts que ha arrancat un empat (2-2) amb el totpoderós Futsi Atlético Navalcarnero. I a les Moreres, a la primera volta, l’AE Penya Esplugues es va imposar però amb un marcador molt ajustat (2-1).

Les noies de Robert Caneda —vuitenes amb 39 punts— han preparat el partit amb les bones sensacions del valuós triomf (2-3) de l’últim cap de setmana contra l’altre equip de la ciutat gallega, l’Ourense Envialia CF.

Tot i tenir clar que l’AE Penya Esplugues ha d’anar partit a partit, dissabte estan decidides a guanyar per intentar retallar els tres punts que les separen del Poio Pescamar, l’equip que ocupa, a tres jornades del final, la darrera plaça que dona accés a la Copa.

_____________________________________________________

Ourense / Pavelló dos Remedios

Dissabte 19 de maig / 17h

28a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Cidade As Burgas FS – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues


Fútbol Sala Femenino Primera División

La Penya Esplugues se juega contra el Cidade As Burgas FS las opciones de disputar la Copa

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Cidade As Burgas FS, de Ourense, el sábado 19 de mayo (17h) en el pabellón de Los Remedios en partido de la 28 jornada de la liga femenina de 1 división de futbol sala. Las gallegas ya han perdido matemáticamente la categoría pero las espluguenses, que necesitan la victoria para mantener sus aspiraciones de disputar la Copa, saben que los partidos deben ganarse en la pista y saldrán a por todas desde el primer momento.

No hay partidos fáciles. El Cidade As Burgas FS, que es penúltimo com 5 puntos, es uno de los escasos conjuntos que ha arrancado un empate (2-2) ante el todopoderoso Futsi Atlético Navalcarnero. Y en las Moreres, en la primera vuelta, la AE Penya Esplugues se impuso pero con un marcador muy ajustado (2-1).

Las chicas de Robert Caneda —octavas con 39 puntos— han preparado el partido con las buenas sensaciones del valioso triunfo  (2-3) del último fin de semana contra el otro equipo de la ciudad gallega, el Ourense Envialia CF.

A pesar de tener claro que la AE Penya Esplugues debe ir partido a partido, este sábado estan decididas a ganar para intentar recortar los tres puntos que las separan del Poio Pescamar, el equipo que ocupa, a tres jornadas del final, la última plaza que da acceso a la Copa.

_____________________________________________________

Ourense / Pavelló dos Remedios

Sábado 19 de mayo / 17h

28 jornada Liga Futbol sala femenina 1 división

Cidade As Burgas FS – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues

Volver arriba