Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues rep el Càdiz FSF, un rival incòmode en el camí de la Copa

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al Cádiz Polideportivo FSF dissabte 26 de maig (18h), al pavelló de les Moreres en partit de la 29a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip gadità, sense res a perdre després de confirmar-se el seu descens, es presenta com un rival incòmode en el camí de les espluguines cap a la Copa. Les blanc-i-vermelles han de guanyar imperiosament si volen mantenir vives les aspiracions coperes.

A dues jornades del final es disputen amb el Poio Pescamar l’última plaça per jugar la Copa. Les gallegues són setenes amb 45 punts i les catalanes, vuitenes amb 42. Ara bé, aquest cap de setmana les de Poio visiten la pista de la UA d’Alacant, un dels aspirants al títol, mentre les espluguines reben el cuer. I a l’última jornada les catalanes visitaran la pista del Móstoles FSF mentre que les gallegues rebran les murcianes de la UCAM. En cas d’empat final a punts, el goal-average afavoreix l’AE Penya Esplugues.

No serà, per tant, un partit de tràmit. Ben al contrari, les espluguines s’hi juguen molt. Les noies de Robert Caneda no volen sorpreses. A Càdis van guanyar (2-4) amb més dificultats de les previstes inicialment. No hi ha rivals petits en la lliga més igualada de les últimes temporades. El Cádiz Polideportivo FSF serà, justament, l’amfitrió de la Copa d’Espanya 2018 que es disputarà a la ciutat andalusa del 8 al 10 de juny.

Finalistes de la Copa Catalunya 2018-05-24

Aquest dimecres, per una altra part, l’AE Penya Esplugues s’ha classificat per la final de la Copa Catalunya 2018 en vèncer (0-6) al FS Castelldefels. El rival a la final serà La Concòrdia CD. El partit es disputarà al començament de la pròxima temporada.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de Les Moreres

Dissabte 26 de maig / 18h

29a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Cádiz Polideportivo FSF

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues


Futbol Sala Primera División

La Penya Esplugues recibe el Cádiz FSF, un rival incómodo en el camino de la Copa

La AE Penya Esplugues se enfrenta al Cádiz Polideportivo FSF el sábado 26 de mayo (18h), en el pabellón de Les Moreres en partido de la 29ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo gaditano, sin nada que perder después de confirmarse su descenso, se presenta como un rival incómodo en el camino de las espluguenses hacia la Copa de España 2018. Las blanquirojas deben ganar imperiosamente si quieren mantener vivas las aspiraciones coperas.

A dos jornadas del final se disputan con el Poio Pescamar la última plaza para jugar la Copa. Las gallegas son séptimas con 45 puntos y las catalanas, octavas con 42. Ahora bien, este fin de semana las de Poio visitan la pista de la UA de Alicante, uno de los aspirantes al título, mientras las espluguenses reciben al colista. Y en la última jornada las catalanas visitarán la pista del Móstoles FSF mientras que las gallegas recibirán a las murcianas de la UCAM. En caso de empate final a puntos, el goal-average favorece a la AE Penya Esplugues.

No será, por tanto, un partido de trámite. Al contrario, las espluguenses se juegan mucho. Las chicas de Robert Caneda no quieren sorpresas. En Cádiz ganaron (2-4) con más dificultades de las previstas inicialmente. No hay rivales pequeños en la liga más igualada de las últimas temporadas. El Cádiz Polideportivo FSF será, justamente, el anfitrión de la Copa de España 2018 que se disputará en la ciudad andaluza del 8 al 10 de junio.

Finalistas de la Copa Cataluña 2018

Este miércoles, por otra parte, la AE Penya Esplugues se ha clasificado para la final de la Copa Cataluña 2018 al vencer (0-6) al FS Castelldefels. El rival en la final será La Concordia CD. El partido se disputará en el inicio de la próxima temporada.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de Les Moreres

Sábado 26 de mayo / 18h

29ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Cádiz Polideportivo FSF

_____________________________________________________

*** Síguenos a nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues

Volver arriba