Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

La Penya Esplugues es juga contra el Móstoles les últimes possibilitats de disputar la Copa

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al FSF Móstoles dissabte 2 de juny (18h) al pavelló de Villafontana, a Móstoles, en partit de la 30a i última jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Encara que no depenen d’elles mateixes, les espluguines viatgen disposades a endur-se els tres punts per esgotar fins al final les seves opcions de jugar la Copa d’Espanya 2018.

Una victòria catalana combinada amb un empat o derrota del Poio Pescamar contra l’UCAM El Pozo Murcia portaria l’AE Penya Esplugues a la Copa per primera vegada a la seva història. La UCAM ja va imposar-se (4-3) al Poio a la primera volta. «Es difícil que el Poio punxi però hem de guanyar per obligar-les a no fallar, com hem fet aquestes últimes jornades», declara Robert Caneda, l’entrenador de les espluguines. Les blanc-i-vermelles s’han emportat el triomf en cinc dels set últims partits, cosa que ha permès retallar de sis punts a només un la distància que les separa del conjunt gallec.

Les catalanes —vuitenes amb 45 punts— han preparat el partit de Móstoles conscients de les dificultats del rival que dissabte va arrencar un extraordinari empat (1-1) de la pista del totpoderós Futsi Atlético. A la primera volta, a les Moreres, l’AE Penya Esplugues es va imposar per un marcador ajustat (1-0) al FSF Móstoles que en l’últim partit a casa fa dues setmanes va empatar (3-3) contra la UCAM.

Classificar-se setenes i disputar la Copa significaria la culminació d’una temporada en què, en qualsevol cas, l’AE Penya Esplugues ha progressat col·lectivament i s’ha consolidat a la part mitja alta de la classificació tot i la joventut de les integrants de la plantilla. L’herència de l’històric FS Gironella està en bones mans.

____________________________________________________

Móstoles / Pavelló de Villafontana

Dissabte 2 de juny / 18h

30a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

FSF Móstoles – AE Penya Esplugues

____________________________________________________


La Penya Esplugues se juega contra el Móstoles las últimas posibilidades de disputar la Copa

La AE Penya Esplugues se enfrenta al FSF Móstoles el sábado 2 de junio (18h) en el pabellón de Villafontana, de Móstoles, en partido de la 30ª y última jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Aunque no dependen de ellas mismas, las espluguenses viajan dispuestas a llevarse los tres puntos para agotar hasta el final sus opciones de jugar la Copa de España 2018.

Una victoria catalana combinada con un empate o derrota del Poio Pescamar contra el UCAM El Pozo Murcia llevaría la AE Penya Esplugues a la Copa por primera vez en su historia. La UCAM ya se impuso (4-3) al Poio en la primera vuelta. «Es difícil que el Poio pinche pero debemos ganar para obligarlas a no fallar, como hemos hecho estas últimas jornadas», declara Robert Caneda, el entrenador de las espluguenses. Las blanquirojas se han llevado el triunfo en cinco de los siete últimos partidos lo que les ha permitido recortar de seis puntos a solo uno la distancia que las separa del conjunto gallego.

Las catalanas -octavas con 45 puntos- han preparado el partido de Móstoles conscientes de las dificultades del rival que el sábado arrancó un extraordinario empate (1-1) de la pista del todopoderoso Futsi Atlético. En la primera vuelta, en les Moreres, la AE Penya Esplugues se impuso por un marcador ajustado (1-0) al FSF Móstoles que en el último partido en casa, hace dos semanas, empató (3-3) contra la UCAM .

Clasificarse séptimas y disputar la Copa significaría la culminación de una temporada en la que, en cualquier caso, la AE Penya Esplugues ha progresado colectivamente y se ha consolidado en la parte media alta de la clasificación a pesar de la juventud de las integrantes de la plantilla. La herencia del histórico FS Gironella está en buenas manos.

____________________________________________________

Móstoles / Pabellón de Villafontana

Sábado 2 de junio / 18h

30ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división

FSF Móstoles – AE Penya Esplugues

____________________________________________________

Volver arriba