Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení Femisport Vs AEPE

Prèvia Sènior Femení Femisport vs AEPE

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues s’enfronta al Femisport en un derbi televisat que obre la lliga

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al CFS Femisport dissabte 29 de setembre (16h) al pavelló del Nord, a Sabadell, en partit de la 1a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Els atzars del calendari han volgut que el campionat arrenqui amb un matx entre els dos equips catalans de la màxima categoria del futbol sala. El derbi, retransmès en directe per les càmeres d’Esport3, s’anuncia molt disputat.

Després d’endur-se la Copa Catalunya per tercera vegada consecutiva, les espluguines inicien la seva singladura a la lliga amb bones sensacions i les piles carregades. Les noies de Robert Caneda mantenen el bloc que la temporada passada les va portar a acabar a la meitat alta de la classificació.

Les blanc-i-vermelles són conscients de les enormes dificultats que tindrà el primer partit d’una temporada que enceten amb il·lusió, però tocant de peus a terra. «Només quan haguem assegurat la permanència – diu Robert Caneda, l’entrenador de la Penya Esplugues –, podrem fixar-nos, si és el cas, un objectiu més ambiciós com seria el de classificar-nos per jugar la Copa d’Espanya».

El CFS Femisport és un rival exigent i ben preparat. Tot i haver pujat aquest any a 1a divisió per primera vegada, compta amb nombroses jugadores experimentades a la categoria. Les sabadellenques van culminar amb l’ascens una temporada impecable. Serà, per tant, un partit de rivalitat màxima i d’alt voltatge del qual les jugadores de la Penya Esplugues aspiren a sortir-ne amb bon peu.

_____________________________________________________

Sabadell / Pavelló del Nord

Dissabte 29 de setembre / 16h

1a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

CFS Femisport – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram


Fútbol Sala Femenino Primera División

La Penya Esplugues se enfrenta al Femisport en un derbi televisado que abre la liga

La AE Penya Esplugues se enfrenta al CFS Femisport el sábado 29 de septiembre (16h) en el Pavelló del Nord, de Sabadell, en partido de la 1ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Los azares del calendario han querido que el campeonato arranque con un encuentro entre los dos equipos catalanes de la máxima categoría del fútbol sala. El derbi, retransmitido en directo por las cámaras de Esport3, se anuncia muy disputado.

Después de ganar la Copa Catalunya por tercera vez consecutiva, las espluguenses inician su singladura en la liga con buenas sensaciones y las pilas cargadas. Las chicas de Robert Caneda mantienen el bloque que la temporada pasada las llevó a terminar en la mitad alta de la clasificación.

Las blanquirojas son conscientes de las enormes dificultades que tendrá el primer partido de una temporada que empiezan con mucha ilusión, pero con los pies en el suelo. «Sólo cuando hayamos asegurado la permanencia – dice Robert Caneda, el entrenador de la Penya Esplugues -, podremos fijarnos, en su caso, un objetivo más ambicioso como sería el de clasificarnos para jugar la Copa de España».

El CFS Femisport es un rival exigente y bien preparado. A pesar de haber ascendido esta temporada a 1ª división por primera vez, cuenta con numerosas jugadoras experimentadas en la categoría. Las sabadellenses culminaron con el ascenso una temporada impecable. Será, por tanto, un partido de rivalidad máxima y de alto voltaje del que las jugadoras de la Penya Esplugues aspiran a salir con buen pie.

_____________________________________________________

Sabadell / Pavelló del Nord

Sábado 29 de septiembre / 16h

1ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

CFS Femisport – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba