Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A. | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A. | Previa Sénior Femenino A

La Penya Esplugues obre l’any a la pista del Cádiz Polideportivo FSF

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Andalusia per enfrontar-se al Cádiz Polideportivo FSF dissabte 13 de gener (16.30h) al pavelló de La Mirandilla en partit de la 14a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip gadità, nou a la màxima categoria, ha notat el canvi en el primer tram de la competició. Les espluguines viatgen a Cádiz sabent que no hi ha rival petit a la lliga més igualada de les últimes temporades.

Tot i l’aturada nadalenca, les noies de Robert Caneda han entrenat dur durant aquestes festes per seguir progressant i endur-se els tres punts en el primer matx de l’any. Les blanc-i-vermelles, desenes amb 15 punts, tenen la intenció de repetir les bones sensacions de l’última victòria contra el Cidade As Burgas FS. El de dissabte, el desplaçament més llunyà de tot el campionat, és un partit vital per consolidar-se a la zona tranquil·la de la taula.

La classificació actual del Cádiz Polideportivo FSF — cuer amb 2 punts — no es correspon amb l’enorme esforç dut a terme per les jugadores entrenades per Kiko Oliva. Fins ara, només han aconseguit dos empats. Un a fora contra el VP Soto del Real i un altre a casa contra la UCAM El Pozo Murcia.

Aquesta temporada amb l’ascens del Cádiz Polideportivo FSF, i del Guadalcacín FS, de Jerez, el futbol sala femení andalús ha tancat un parèntesi de cinc anys sense equips a Primera Divisió. L’últim representant andalús havia estat el mític Cajasur Cordoba que va guanyar dues lligues (2008-09 i 2009-10) i una Supercopa (2009). Les cordoveses van acabar renunciant a la categoria per motius econòmics l’any 2012.

_____________________________________________________

Cádiz / Pabellón La Mirandilla

Dissabte 13 de gener / 16.30h

14a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Cádiz Polideportivo FSF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________


La Penya Esplugues abre el año en la pista del Cádiz Polideportivo FSF

La AE Penya Esplugues se desplaza a Andalucía para enfrentarse al Cádiz Polideportivo FSF este sábado 13 de enero (16.30h) en el pabellón de La Mirandilla en partido de la 14ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo gaditano, nuevo en la máxima categoría, ha notado el cambio en el primer tramo de la competición. Las espluguenses no se fían y viajan a Cádiz sabiendo que no hay rival pequeño en la liga más igualada de las últimas temporadas.

A pesar del parón navideño, las chicas de Robert Caneda han entrenado duro durante estas fiestas para seguir progresando y llevarse los tres puntos en el primer encuentro del año. Las blanquirojas, décimas con 15 puntos, tienen la intención de repetir las buenas sensaciones de la última victoria contra el Cidade As Burgas FS. El del sábado –el desplazamiento más lejano de todo el campeonato– es un partido vital para consolidarse en la zona tranquila de la tabla.

La clasificación actual del Cádiz Polideportivo FSF – colista con 2 puntos – no se corresponde con el enorme esfuerzo realizado por las jugadoras entrenadas por Kiko Oliva. Hasta ahora, sólo han conseguido dos empates. Uno fuera contra el VP Soto del Real y otro en casa contra la UCAM El Pozo Murcia.

Esta temporada con el ascenso del Cádiz Polideportivo FSF, y del Guadalcacín FS, de Jerez, el fútbol sala femenino andaluz ha cerrado un paréntesis de cinco años sin equipos en Primera División. El último representante andaluz fue el mítico Cajasur Córdoba que ganó dos ligas (2008-09 y 2009-10) y una Supercopa (2009). Las cordobesas acabaron renunciando a la categoría por motivos económicos el año 2012.

_____________________________________________________

Cádiz / Pabellón La Mirandilla

Sábado 13 de enero / 16.30h

14ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Cádiz Polideportivo FSF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

Volver arriba