Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues viatja a Andalusia per enfrontar-se al Guadalcacín FS

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Jérez de la Frontera per jugar contra el Guadalca- cín FS el dissabte 17 de març (18h) al Pavelló Municipal de Guadalcacín en partit de la 21a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Un matx que s’anuncia molt disputat. L’equip andalús ja va arrencar un empat (2-2) de les Moreres a la 1a volta.

Les espluguines sortiran a la pista amb la voluntat d’endur-se els tres punts i consolidar-se en les posicions que donen dret a jugar la Copa, just quan s’entra en el terç decisiu del campionat. Les noies de Robert Caneda s’han entrenat a fons aquesta setmana per refermar contra el Guadalcacín FS la solidesa del joc col·lectiu desplegat en els últims partits que les ha portat a la vuitena plaça amb 29 punts.

Aquesta setmana, precisament, dues de les jugadores de l’equip – Berta Velasco i Marta de los Riscos – han estat preconvocades a la concentració preparatòria de la selecció espanyola per al IXè Torneig Internacional ‘9 de maig’ que tindrà lloc a Moscou a primers de maig.

En la seva primera temporada a la màxima categoria del futbol sala femení, el Guadalcacín FS s’està mostrant com un equip combatiu i de transicions ràpides que lluita sense descans per evitar el descens. Un objectiu que té a l’abast. De fet, és l’únic dels ascendits aquesta temporada que no figura en posicions de descens. Ara és tretzè amb 14 punts. A casa s’ha imposat al Poio Pescamar FS (4-1), a la UCAM El Pozo Murcia FS (4-2) i al Cidade as Burgas (4-3).

@Foto Jose Carrera

_____________________________________________________

Guadalcacín / Pavelló Municipal
Dissabte 17 de març / 18h
21a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Guadalcacín FS – AE Penya Esplugues

__________________________________________________

Fútbol Sala Primera División

La Penya Esplugues viaja a Andalucía para enfrentarse al Guadalcacín FS

La AE Penya Esplugues se desplaza a Jérez para jugar contra el Guadalcacín FS el sábado 17 de marzo (18h) en el Pabellón Municipal de Guadalcacín en partido de la 21a jornada de la liga femenina de 1a división de fútbol sala. Un encuentro que se anuncia muy disputado. El equipo andaluz ya arrancó un empate (2-2) de les Moreres en la 1a vuelta.

Las espluguenses saldrán a la pista con la voluntad de llevarse los tres puntos y consolidarse en las posiciones que dan derecho a jugar la Copa, justo cuando se entra en el tercio decisivo del campeo- nato. Las chicas de Robert Caneda han entrenado a fondo esta semana para reafirmar contra el Gua- dalcacín FS la solidez del juego colectivo desplegado en los últimos partidos que las ha llevado a la octava plaza con 29 puntos.

Esta semana, precisamente, dos de las jugadoras del equipo – Berta Velasco y Marta de los Riscos – han sido pre-convocadas a la concentración preparatoria de la selección española para el IX Torneo Internacional ‘9 de mayo’ que tendrá lugar en Moscú a primeros de mayo.

En su primera temporada en la máxima categoría del fútbol sala femenino, el Guadalcacín FS se está mostrando como un equipo combativo y de transiciones rápidas que lucha sin descanso para evitar el descenso. Un objetivo que tiene al alcance. De hecho, es el único de los ascendidos esta tempora- da que ahora mismo no figura en posiciones de descenso. Ahora es decimotercero con 14 puntos. En casa se ha impuesto al Poio Pescamar FS (4-1), a la UCAM El Pozo Murcia FS (4-2) y al Cidade as Burgas (4-3).

__________________________________________

Guadalcacín / Pabellón Municipal
Sábado 17 de marzo / 18h
21a jornada Liga Fútbol sala femenina 1a división

Guadalcacín FS – AE Penya Esplugues

__________________________________________


 

Volver arriba