Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues rep l’AD Alcorcón, un dels rivals més consistents de la lliga

L’AE Penya Esplugues s’enfronta a l’AD Alcorcón FSF, dissabte 24 de març (16h), al pavelló de les Moreres en partit de la 22a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les madrilenyes tenen un potencial enorme, com ho prova que siguin l’equip que últimament aporta més jugadores a la selecció espanyola. Ara, són cinquenes amb 40 punts.

Després d’esgarrapar un punt (1-1) de la dura pista andalusa del Guadalcacín FSF i mantenir-se una jornada més en posicions de Copa, les espluguines s’han entrenat aquesta setmana amb la voluntat decidida de retrobar-se amb la victòria contra l’AD Alcorcón FSF, un dels rivals més consistents de la categoria.

Un objectiu complicat per a les blanc-i-vermelles, un equip més experimentat cada jornada però amb una de les plantilles més joves de la màxima categoria del futbol sala femení. Les noies de Robert Caneda, amb una defensa sòlida i un joc incisiu, són vuitenes amb 30 punts a falta de nou jornades per acabar el campionat.

L’AD Alcorcón FSF porta sis temporades consecutives a 1a divisió. Anteriorment ja hi havia jugat un any. Els dos últims cursos han acabat terceres. A la primera volta, en un xoc frenètic disputat de tu a tu fins a l’últim segon les madrilenyes van guanyar (6-4) l’AE Penya Esplugues després de remuntar un marcador advers (1-4) a la mitja part.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de les Moreres

Dissabte 24 de març / 16h

22a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – AD Alcorcón FSF

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram


Futbol Sala Primera División

La Penya Esplugues recibe a la AD Alcorcón, uno de los rivales más consistentes de la liga

La AE Penya Esplugues se enfrenta a la AD Alcorcón FSF, el sábado 24 de marzo (16h), en el pabellón de les Moreres en partido de la 22ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las madrileñas tienen un potencial enorme, como lo prueba que sean el equipo que últimamente aporta más jugadoras a la selección española. Ahora, son quintas con 40 puntos.

Después de arañar un punto (1-1) de la dura pista andaluza del Guadalcacín FSF y mantenerse una jornada más en posiciones de Copa, las espluguenses han entrenado esta semana con la voluntad decidida de reencontrarse con la victoria contra la AD Alcorcón FSF, uno de los rivales más consistentes de la categoría.

Un objetivo complicado para las blanquirojas, un equipo más experimentado cada jornada pero con una de las plantillas más jóvenes de la máxima categoría del fútbol sala femenino. Las chicas de Robert Caneda, con una defensa sólida y un juego incisivo, son octavas con 30 puntos a falta de nueve jornadas para terminar el campeonato.

La AD Alcorcón FSF lleva seis temporadas consecutivas en 1ª división. Anteriormente ya había jugado un año. Los dos últimos cursos han terminado terceras. En la primera vuelta, en un choque frenético disputado de tu a tu hasta el último segundo las madrileñas ganaron (6-4) a la AE Penya Esplugues tras remontar un marcador adverso (1-4) en el descanso.

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de les Moreres

Sábado 24 de marzo / 16h

22ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – AD Alcorcón FSF

_____________________________________________________

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Volver arriba