Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A | Previa Sénior Femenino A

Futbol Sala Femení Primera Divisió

La Penya Esplugues visita la difícil pista madrilenya del Majadahonda FSF

L’AE Penya Esplugues es desplaça a Madrid per enfrontar-se al Majadahonda FSF dissabte 7 d’abril (20h) al pavelló municipal de la Granadilla en partit de la 23a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. L’equip madrileny és dotzè amb 21 punts.

Les espluguines, que són vuitenes amb 30 punts, viatgen a Madrid advertides que no hi ha rivals fàcils i que els últims minuts són vitals en qualsevol matx. La temporada passada, en un darrer tram molt intens el Majadahonda FSF ja va remuntar i va empatar (2-2) un partit que tenia gairebé perdut davant de l’AE Penya Esplugues.

Aquesta temporada les noies de Robert Caneda s’han preparat a fons per obtenir un resultat positiu a la difícil pista madrilenya. Serà complicat. El rival és un equip que no dóna una pilota per perduda i procura treure rendiment de les oportunitats, com va demostrar a la primera volta quan va arrencar un empat (2-2) de les Moreres.

Però les blanc-i-vermelles han aprofitat la Setmana Santa per polir el joc desenvolupat fins ara i intentar consolidar-se en l’esprint final de la lliga entre les vuit primeres posicions que donen dret a jugar la Copa al final de la temporada.

A casa, fins ara, el Majadahonda FSF s’ha imposat a Guadalcacín FS, Cidade As Burgas FS i Leganés FS. Fundat el 1998 el club madrileny porta quatre temporades consecutives a la màxima categoria del futbol sala femení. L’any passat van quedar vuitenes i es van classificar ‘in extremis’ per jugar la Copa.

_____________________________________________________

Majadahonda / Pabellón Municipal La Granadilla

Dissabte 7 d’abril / 20h

23a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Majadahonda FSF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

 


Fútbol Sala Primera División

La Penya Esplugues visita la difícil pista madrileña del Majadahonda FSF

La AE Penya Esplugues se desplaza a Madrid para enfrentarse al Majadahonda FSF el sábado 7 de abril (20h) en el pabellón municipal de la Granadilla en partido de la 23ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. El equipo madrileño es duodécimo con 21 puntos.

Las espluguenses, que son octavas con 30 puntos, viajan a Madrid advertidas que no hay rivales fáciles y que los últimos minutos son vitales en cualquier encuentro. La temporada pasada, en un último tramo muy intenso el Majadahonda FSF ya remontó y empató (2-2) un partido que tenía casi perdido ante la AE Penya Esplugues.

Esta temporada las chicas de Robert Caneda se han preparado a fondo para obtener un resultado positivo en la difícil pista madrileña. Será complicado. El rival es un equipo que no da un balón por perdido y procura sacar rendimiento de las oportunidades, como demostró en la primera vuelta cuando arrancó un empate (2-2) de las Moreres.

Pero las blanquirojas han aprovechado la Semana Santa para pulir el juego desarrollado hasta ahora e intentar consolidarse en el sprint final de la liga entre las ocho primeras posiciones que dan derecho a jugar la Copa al final de la temporada.

En casa, hasta ahora, el Majadahonda FSF se ha impuesto a Guadalcacín FS, Cidade As Burgas FS y Leganés FS. Fundado en 1998 el club madrileño lleva cuatro temporadas consecutivas en la máxima categoría del fútbol sala femenino. El año pasado quedaron octavas y se clasificaron ‘in extremis’ para jugar la Copa.

_____________________________________________________

Majadahonda / Pabellón Municipal La Granadilla

Sábado 7 de abril / 20h

23ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

Majadahonda FSF – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

*** Síguenos a nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram.

Volver arriba