Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A – Previa Sénior Femenino A

Prèvia Sènior Femení A – Previa Sénior Femenino A

La Penya Esplugues visita dissabte el camp del líder, el Futsi Atlético Navalcarnero

L’AE Penya Esplugues juga dissabte 25de novembre (18.15 h) al pavelló de la Estación de Navalcarnero (Comunitat de Madrid) en partit de l’onzena jornada contra l’actual líder, el Futsi Atlético Navalcarnero. Les madrilenyes dominen amb solvència el panorama del futbol sala femení dels últims anys. S’han imposat en quatre de les últimes sis lligues. Un palmarès brillant que es completa amb sis copes i sis supercopes.

Després de guanyar (2-1) l’UCAM El Pozo Murcia dissabte passat, les jugadores de l’AE Penya Esplugues viatgen a Navalcarnero convençudes de les enormes dificultats de puntuar però disposades a jugar les seves cartes en un partit sense res a perdre.

L’equip ha afermat el seu esquema de joc progressivament i s’ha constituït en un bloc sòlid per mantenir-se a la zona tranquil·la de la taula. Contra el Futsi Atlético Navalcarnero les espluguines no podran comptar amb la pívot Pilar Ribes, lesionada, en canvi, estan a punt de recuperar Nerea Vilalta, de baixa durant les últimes jornades.

Aquesta setmana, a més, la capitana Berta Velasco ha estat reconeguda com a millor jugadora 2016-17 a la Gala de les Estrelles del Futbol Català. També ha estat convocada, una vegada més, per formar part de la selecció espanyola que disputarà pel desembre el Torneig IV Nacions contra Rússia, Portugal i Itàlia.

La temporada passada el Futsi Atlético Navalcarnero es va imposar (3-1) a l’AE Penya Esplugues en un partit molt disputat. Aquesta temporada l’equip d’Andrés Sanz, replè d’internacionals brasileres i espanyoles, va estrenar-se a casa amb una derrota contra el Roldan però s’ha refet i ja és líder en solitari amb 27 punts. Les noies de Robert Caneda porten 12 punts i estan classificades en novena posició, a un punt només de les posicions que donen dret a jugar la Copa.

____________________________________________________

Navalcarnero / Pavellón de la Estación

Dissabte 25 de novembre / 18.15h

11a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

Futsi Atlético Navalcarnero – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

Segueix-nos a Twitter / Facebook / Instagram

Foto: Eric Oliva

 


La Penya Esplugues visita el sábado el campo del líder, el Futsi Atlético Navalcarnero

La AE Penya Esplugues juega el sábado 25de noviembre (18.15 h) en el pabellón de la Estación de Navalcarnero (Comunidad de Madrid) en partido de la undécima jornada contra el actual líder, el Futsi Atlético Navalcarnero. Las madrileñas dominan con solvencia el panorama del fútbol sala femenino de los últimos años. Se han impuesto en cuatro de las últimas seis ligas. Un palmarés brillante que se completa con seis copas y seis supercopas.

Después de ganar (2-1) al UCAM El Pozo Murcia el pasado sábado, las jugadoras de la AE Penya Esplugues viajan a Navalcarnero convencidas de las enormes dificultades de puntuar pero dispuestas a jugar sus bazas en un partido sin nada que perder.

El equipo ha afianzado su esquema de juego progresivamente y se ha constituido en un bloque sólido para mantenerse en la zona tranquila de la tabla. Contra el Futsi Atlético Navalcarnero las espluguenses no podrán contar con la pívot Pilar Ribes, lesionada, en cambio, están a punto de recuperar a Nerea Vilalta, de baja durante las últimas jornadas.

Esta semana, además, la capitana Berta Velasco ha sido reconocida como mejor jugadora 2016-17 en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán. También ha sido convocada, una vez más, para formar parte de la selección española que disputará en diciembre el Torneo IV Naciones contra Rusia, Portugal e Italia.

La pasada temporada el Futsi Atlético Navalcarnero se impuso (3-1) a la AE Penya Esplugues en un partido muy disputado. Esta temporada el equipo de Andrés Sanz, repleto de internacionales brasileñas y españolas, se estrenó en casa con una derrota contra el Roldán pero se ha repuesto y ya es líder en solitario con 27 puntos. Las chicas de Robert Caneda llevan 12 puntos y están clasificadas en novena posición, a un punto tan sólo de las posiciones que dan derecho a jugar la Copa

____________________________________________________

Navalcarnero / Pavellón de la Estación

Sábado 25 de noviembre / 18.15h

11ª jornada Liga Futbol sala femenina 1ª división

Futsi Atlético Navalcarnero – AE Penya Esplugues

_____________________________________________________

Segueix-nos a Twitter / Facebook / Instagram

Foto: Eric Oliva.

Volver arriba