Saltear al contenido principal
Prèvia Sènior Femení A

Prèvia Sènior Femení A

La Penya Esplugues juga dissabte contra el FSF Móstoles, en directe per Esport3

L’AE Penya Esplugues s’enfronta al FSF Móstoles, dissabte 20 de gener (13.15h) al pavelló de les Moreres en partit de la 15a jornada de la lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. En el marc de la campanya #orgullosa a favor de l’esport femení que impulsa la Federació Catalana de Futbol (FCF), el canal esportiu de TV3, Esport3, retransmet en directe des d’Esplugues de Llobregat aquest partit que tanca la primera volta.

Les madrilenyes han encadenat tres derrotes consecutives contra equips de la part alta de la taula. Ara són onzenes amb 15 punts. Les espluguines són desenes amb 18 punts. El matx enfronta, per tant, dues esquadres molt igualades. El partit s’anuncia molt disputat. L’última temporada van acabar empatades a punts i els dos enfrontaments entre catalanes i madrilenyes van finalitzar amb victòria visitant.

La progressiva millora del joc ofensiu i la consolidació del joc defensiu –amb menys de 30 gols encaixats– de les blanc-i-vermelles augmenta les opcions de les noies de Robert Caneda aquesta temporada. Dissabte, les jugadores de l’AE Penya Esplugues intentaran aconseguir la tercera victòria seguida en el campionat, després de derrotar el Cidade As Burgas, d’Ourense, i el Cádiz Polideportivo FSF. Un repte per al qual s’han entrenat a fons aquesta setmana.

El Móstoles FSF, fundat ja fa 30 anys, és un històric de la categoria amb un palmarès extraordinari: dues lligues (2000-01 i 2005-06), quatre copes (2000, 2010, 2011 i 2012) i dues supercopes (2006 i 2010).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pavelló de les Moreres

Dissabte 20 de gener / 13.15h

15a jornada Lliga Futbol sala femenina 1a divisió

AE Penya Esplugues – Móstoles FSF

_____________________________________________________


La Penya Esplugues juega el sábado contra el FSF Móstoles, en directo por Esport3

La AE Penya Esplugues se enfrenta al FSF Móstoles, el sábado 20 de enero (13.15) en el pabellón de Les Moreres en partido de la 15ª jornada de la liga femenina de 1ª división de fútbol sala. En el marco de la campaña #orgullosa a favor del deporte femenino que impulsa la Federación Catalana de Fútbol (FCF), el canal deportivo de TV3, Esport3, retransmite en directo desde Esplugues de Llobregat este partido que cierra la primera vuelta .

Las madrileñas han encadenado tres derrotas consecutivas contra equipos de la parte alta de la tabla. Ahora son undécimas con 15 puntos. Las espluguenses son décimas con 18 puntos. El choque enfrenta, por tanto, a dos escuadras muy igualadas. El partido se anuncia muy disputado. La última temporada terminaron empatadas a puntos y los dos enfrentamientos entre catalanas y madrileñas finalizaron con victoria visitante.

La progresiva mejora del juego ofensivo y la consolidación del juego defensivo de las blanquirojas –con menos de 30 goles encajados– aumenta las opciones de las chicas de Robert Caneda esta temporada. El sábado, las jugadoras de la AE Penya Esplugues intentarán conseguir la tercera victoria seguida en el campeonato, tras derrotar al Cidade As Burgas, de Ourense, y al Cádiz Polideportivo FSF. Un reto para el que se han entrenado a fondo esta semana.

El Móstoles FSF, fundado hace 30 años, es un histórico de la categoría con un palmarés extraordinario: dos ligas (2000-01 y 2005-06), cuatro copas (2000, 2010, 2011 y 2012) y dos Supercopas (2006 y 2010).

_____________________________________________________

Esplugues de Llobregat / Pabellón de les Moreres

Sábado 20 de enero / 13.15h

15ª jornada Liga Fútbol sala femenina 1ª división

AE Penya Esplugues – Móstoles FSF

_____________________________________________________

Volver arriba