Saltear al contenido principal
Primeres Dues Setmanes D’entrenament Del Femení A | Primeras Dos Semanas De Entrenamiento Del Femenino A

Primeres dues setmanes d’entrenament del Femení A | Primeras dos semanas de entrenamiento del Femenino A

Intensitat en els primers entrenaments del sènior femení de l’AE Penya Esplugues

A les ordres del tècnic, Robert Caneda, les integrants de la plantilla 2018-19 del nostre sènior femení que juga a 1a divisió han començat els entrenaments fa dues setmanes. Carreguen les piles per afrontar els nous reptes de la temporada que, abans de la lliga, té la primera cita el diumenge 9 de setembre amb la final de Copa Catalunya contra La Concòrdia al Palau Blaugrana.

De ganes i d’il·lusió no en falten en un equip que combina la joventut amb l’experiència i que després d’una excel·lent campanya es disposa a continuar creixent aquesta temporada.

Aquest cap de setmana, primers amistosos en el torneig triangular de Gallur, a l’Aragó, contra Intersala Las Palomas i CFS Eixample. El passat cap de setmana, stage a Gironella amb entrenaments a la pista de l’històric FS Gironella.


Intensidad en los primeros entrenamientos del sénior femenino de la AE Penya Esplugues

A las órdenes del técnico, Robert Caneda, las integrantes de la plantilla 2018-19 de nuestro sénior femenino que juega en 1ª división han empezado los entrenamientos hace dos semanas. Cargan las pilas para afrontar los nuevos retos de la temporada que, antes de la liga, tiene la primera cita el domingo 9 de septiembre con la final de Copa Catalunya contra La Concòrdia en el Palau Blaugrana.

De ganas y de ilusión no faltan en un equipo que combina la juventud con la experiencia y que tras una excelente campaña se dispone a continuar creciendo esta temporada.

Este fin de semana, primeros amistosos en el torneo triangular de Gallur, en Aragón, contra Intersala Las Palomas y CFS Eixample. El pasado fin de semana, stage en Gironella con entrenamientos en la pista del histórico FS Gironella.


 

Volver arriba