Saltear al contenido principal
Representació Als Campionats D’Espanya! || ¡Representación En Los Campeonatos De España!

Representació als Campionats d’Espanya! || ¡Representación en los Campeonatos de España!

Des d’ahir ja es coneixen oficialment les llistes definitives de les primeres Seleccions Catalanes que disputan els Campionats d’Espanya.

 

 

 

 

 

(Fotografies: FCF)

A la categoria Sub17 femenina, hi seran les espluguenques la Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps. Mentre que, a la categoria Sub20 femenina, repetiran presència les dues jugadores del Sènior femení, l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos.

Totes dues seleccions disputaran les Fases Prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials a Sabadell del 2 al 5 de gener. Un total de 12 seleccions territorials, tant en categoria Sub17 femenina com en la Sub20 femenina, formaran part d’aquestes Fases Prèvies localitzades a quatres seus diferents: Catalunya, Andalusia, Regió de Múrcia i Galícia.

En cas de passar amb èxit a les Fases Finals, les nostres jugadores es desplaçarien a Las Rozas (Madrid) per a intentar adjudicar-se el títol de Campiones per primera vegada tenint en compte que hi ha hagut un canvi de categories i les que van ser Campiones d’Espanya la temporada passada van ser les integrants de la Sub21 femenina.

Enhorabona a totes cinc perquè la gran feina que esteu fent us permitirà tornar a viure un campionat!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Desde ayer ya se conocen oficialmente las listas definitivas de las primeras Selecciones Catalanas que disputarán los Campeonatos de España.

 

 

 

 

 

(Fotografías: FCF)

En la categoría Sub17 femenina, estarán las espluguenques Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps. Mientras que, en la categoría Sub20 femenina, repetirán presencia las dos jugadoras del Senior femenino, Anna Muniesa y Marta de los Riscos.

Las dos selecciones disputarán las Fases Previas de los Campeonatos de España de Selecciones Territorials en Sabadell del 2 al 5 de enero. Un total de 12 selecciones territoriales, tanto en categoría Sub17 femenina como en la Sub20 femenina, formarán parte de estas Fases Previas localizadas en cuatro sedes diferentes: Cataluña, Andalucía, Región de Murcia y Galicia.

En caso de pasar con éxito a las Fases Finales, nuestras jugadoras se desplazarían a Las Rozas (Madrid) para intentar adjudicarse el título de Campeonas por primera vez teniendo en cuenta que ha habido un cambio de categorías y las que fueron Campeonas de España la temporada pasada fueron las integrantes de la Sub21 femenina.

¡Enhorabuena a las cinco porque el gran trabajo que estáis haciendo os permitirá volver a vivir un campeonato!

Volver arriba