Saltear al contenido principal
Riscos, Muniesa I Velasco, Convocades Per Al Partit Espanya – All Star || Riscos, Muniesa Y Velasco, Convocadas Para El Partido España – All Star

Riscos, Muniesa i Velasco, convocades per al partit Espanya – All Star || Riscos, Muniesa y Velasco, convocadas para el partido España – All Star

La extraordinària trajectòria de l’AE Penya Esplugues aquesta temporada – terceres amb 25 punts a la lliga de 1ª divisió de futbol sala femení — queda reflectida a la convocatòria de les jugadores de l’AEPE, Berta Velasco (ala) i Marta de los Riscos (pivot), per formar part de la selecció espanyola femenina que disputa avui, dilluns 10 de desembre, un partit amistós contra un combinat All Star de la Lliga a Torrejón de Ardoz a benefici de l’Associació de Jugadores de Futbol Sala (AJFSF).

Per a representar a les espluguines en el combinat All Star també ha estat convocada Anna Muniesa (portera).

No ens podem perdre aquesta cita històrica ja que, per primera vegada a la història, es celebrarà un partit entre la Selecció Espanyola i un combinat de la Lliga (Foro 16 feminismo). El partit, que es jugarà a les 19 hores, serà retransmès en streaming per www.sefutbol.com.

(Fotografia, d’esquerra a dreta: Marta de los Riscos, Anna Muniesa i Berta Velasco.)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La extraordinaria trayectoria de la AE Penya Esplugues esta temporada – terceras con 25 puntos en la liga de 1ª división de fútbol sala femenino – queda reflejada en la convocatoria de las jugadoras del AEPE, Berta Velasco (ala) y Marta de los Riscos (pivot), para formar parte de la selección española femenina que disputa hoy, lunes 10 de diciembre, un partido amistoso contra un combinado All Star de la Liga en Torrejón de Ardoz a beneficio de la Asociación de Jugadoras de Fútbol Sala (AJFSF).

Para representar a las espluguenses en el combinado All Star ha sido convocada Anna Muniesa (portera).

No nos podemos perder esta cita histórica puesto que, por primera vez a la historia, se celebrará un partido entre la Selección Española y un combinado de la Liga (Foro 16 feminismo). El partido, que se jugará a las 19 horas, será retransmitido en streaming por www.sefutbol.com.

(Fotografía, de izquierda a derecha, Marta de los Riscos, Anna Muniesa y Berta Velasco.)
Volver arriba