Saltear al contenido principal
Samarretes Solidàries De La Penya Esplugues Per A La Diabetis Infantil || Camisetas Solidarias De La Penya Esplugues Para La Diabetes Infantil

Samarretes solidàries de la Penya Esplugues per a la diabetis infantil || Camisetas solidarias de la Penya Esplugues para la diabetes infantil

L’Associació Esportiva Penya Esplugues (AEPE), entitat esportiva sense ànim de lucre d’Esplugues de Llobregat dedicada al futbol sala, contribueix aquesta temporada a l’extraordinària labor del Centre per a la Innovació de la Diabetis Infantil (CIDI) de l’Hospital de Sant Joan de Déu (SJD) amb el seu projecte de camiseta solidària.

La presentació dels equips del club, aquest dissabte 20 d’octubre al CEM de les Moreres, donarà el tret de sortida a diferents accions solidàries. Per recaptar fons, l’entitat posarà a la venda samarretes d’entrenament solidàries amb el lema «AEPE solidària amb la diabetis infantil». Les primeres 250 estaran disponibles durant l’acte de presentació dels equips. El preu de la camiseta solidària a benefici de SJD serà de 12€.

Durant la jornada del dissabte, els equips de futbol de l’AEPE estrenaran el nou equipament esportiu amb el logotip de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, inclosos l’equip sènior femení, que juga en la primera divisió de la lliga espanyola de futbol sala, i el masculí, que competeix en la tercera divisió.

En Pau, el porter que ha inspirat a tot un club

En Pau Martín juga com a porter en l’equip de cadets del club i amb el segon equip juvenil. Té diabetis des de petit, però això no li ha impedit practicar el seu esport favorit: el futbol sala. En Pau sap que per fer esport, quan tens diabetis tipus 1, cal portar un control molt exhaustiu de la malaltia. I ell ho fa al peu de la lletra. És tot un porteràs. Un crack!!

L’experiència del Pau ha impulsat al seu club a implicar-s’hi donant visibilitat a la malaltia i recaptant fons per a la innovació en diabetis tipus 1.

Si vols posar el teu granet de sorra pots adquirir la samarreta solidària de l’AEPE (informa-te’n a camisetasolidaria@penyaesplugues.com) o organitza la teva pròpia acció solidària per a la recaptació de fons per a la investigació de la diabetis tipus 1.

 

Un projecte esportiu compromès, responsable i solidari

L’AE Penya Esplugues, fundada l’any 2008, és un projecte esportiu compromès, responsable i solidari amb més de 250 esportistes de 22 equips. Compagina la pràctica esportiva per a tothom amb l’aspiració a l’excel·lència i entén l’esport com a eina de formació personal, d’igualtat i de cohesió social. Un club que es vol consolidar com a una de les entitat esportives de referència d’Esplugues de Llobregat.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Associació Esportiva Penya Esplugues (AEPE), entidad deportiva sin ánimo de lucro de Esplugues de Llobregat dedicada al fútbol sala, contribuye esta temporada a la extraordinaria labor del Centro para la Innovación de la Diabetes Infantil (CIDI) del Hospital de Sant Joan de Déu (SJD) con su proyecto de camiseta solidaria.

La presentación de los equipos del club, este sábado 20 de octubre en el Pabellón de Les Moreres (Esplugues de Llobregat), dará el disparo de salida a las diferentes acciones solidarias. Para recaudar fondos, la entidad pondrá a la venta camisetas de entrenamiento solidarias con el lema «AEPE solidaria con la diabetes infantil». Las primeras 250 estarán disponibles durante el acto de presentación de los equipos. El precio de la camiseta solidaria a beneficio de SJD será de 12 €.

Durante la jornada del sábado, los equipos de fútbol de la AEPE estrenarán el nuevo equipamiento deportivo con el logotipo del Hospital Sant Joan de Déu, ​​incluidos el equipo sénior femenino, que juega en la primera división de la liga española de fútbol sala, y el masculino, que compite en la tercera división.

Pau, el portero que ha inspirado a todo un club

Pau Martín juega como portero en el equipo de cadetes del club y con el segundo equipo juvenil. Tiene diabetes desde pequeño, pero esto no le ha impedido practicar su deporte favorito: el fútbol sala. Pau sabe que para hacer deporte, cuando tienes diabetes tipo 1, es necesario llevar un control muy exhaustivo de la enfermedad. Y él lo hace al pie de la letra. Es todo un porterazo. Un crack !!

La experiencia de Pau ha impulsado a su club a implicarse dando visibilidad a la enfermedad y recaudando fondos para la innovación en diabetes tipo 1.

Si quieres poner tu granito de arena puedes adquirir la camiseta solidaria de la AEPE (infórmate en camisetasolidaria@penyaesplugues.com) u organiza tu propia acción solidaria en contacto con el CIDI para la recaudación de fondos para la investigación de la diabetes tipo 1.

 

Un proyecto deportivo comprometido, responsable y solidario

La AE Penya Esplugues, fundada en 2008, es un proyecto deportivo comprometido, responsable y solidario con más de 250 deportistas de 22 equipos. Compagina la práctica deportiva para todos con la aspiración a la excelencia y entiende el deporte como herramienta de formación personal, de igualdad y de cohesión social. Un club que se quiere consolidar como una de las entidades deportivas de referencia de Esplugues de Llobregat.

Volver arriba