Saltear al contenido principal
SÈNIOR FEMENÍ A – Crònica AE Penya Esplugues Vs Majadahonda Afar4 FS  || SÉNIOR FEMENINO A -Crónica AE Penya Esplugues Vs Majadahonda Afar4 FS

SÈNIOR FEMENÍ A – Crònica AE Penya Esplugues vs Majadahonda Afar4 FS || SÉNIOR FEMENINO A -Crónica AE Penya Esplugues vs Majadahonda Afar4 FS

Font: Cristina Cabezas – La Fábrica Deportiva

CRÒNICA | AE Penya Esplugues – Majadahonda FS. Repartiment de punts en un partit trepidant

Cristina Cabezas (La Fábrica Deportiva). – El Majadahonda FS s’emporta un valuós empat a la pista de l’AE Penya Esplugues. Un partit marcat per la igualtat en el qual cap dels dos conjunts va tenir la contundència necessària per passar per sobre de l’altre. Per a les locals no és un resultat ni de bon tros satisfactori, una cosa diferent en el cas del conjunt visitant que, tenint en compte la seva arrencada de temporada, va tornar a casa amb mig somriure per salvar un punt

Davant el domini inicial de l’equip local, el Majadahonda esperava a mitja pista els atacs rivals. No obstant això, contradient la tònica dels primers compassos, serien les visitants les que obririen el marcador. Va ser per mitjà de Moni que, al minut 5, després de rebre un enviament llarg va superar Raquel (0-1).

Un solitari gol visitant en el primer temps

L’AE Penya Esplugues hauria d’encarar la resta del partit amb mentalitat de remuntada. Durant els primers 20 minuts ho va intentar per mitjà de rematades a mitja distància sense resultats. El conjunt visitant seguia apostant per esperar i sortir a la contra. La primera part va acabar sense més gols en el lluminós, i amb dos equips que s’enfrontaven les seves estratègies a la recerca dels tres punts.

Amb moltes coses per millorar, els dos equips van enfilar el túnel de vestidors i van escoltar les indicacions dels seus respectius entrenadors. El partit es podria resoldre en els petits detalls, i d’això n’eren conscients les dues plantilles.

Marta de los Riscos salva el seu equip amb un doblet

A la tornada del descans, l’AE Penya Esplugues va intentar canviar la dinàmica del joc. Però no el Majadahonda no li va posar fàcil. No va perdre la bona posició sobre la pista i la seva tàctica d’impedir les transicions locals semblava tenir efecte.

Però encara li quedaven moltes coses a dir al conjunt català. Al minut 29 va arribar el gol de l’empat (1-1), obra de Marta de los Riscos a la sortida d’un servei de banda. Poc li va durar l’alegria al seu equip, que cinc minuts després va veure com el Majadahonda va tornar a trobar porteria. Andrea Feijóo tornava a avançar (1-2) les visitants.

Immediatament, l’AE Penya optava pel joc de cinc per intentar salvar el partit. A tres minuts del final, l’estratègia va donar resultat, i Marta de los Riscos feia el segon (2-2) de l’equip i del seu compte particular. En els últims instants, l’equip local va ser qui es va bolcar sobre la porteria rival a la recerca del gol de la victòria. Però ja ningú canviaria el resultat.

L’AE Penya Esplugues perd posicions

El resultat de la vuitena jornada no afavoreix per res a l’equip que jugava a casa. Les victòries dels rivals que el seguien per sota, han fet que l’AE Penya Esplugues baixi fins a la 11a posició amb 9 punts, només dues posicions per sobre del Majadahonda, que suma el seu quart punt del campionat.

En la pròxima jornada, les de Robert Caneda visitaran la Universitat d’Alacant (6a posició) en un partit que es preveu difícil. El Majadahonda, per la seva banda, rebrà el Cidade de As Burgas, que és penúltim a la taula amb només 1 punt.

Fitxa tècnica

AE Penya Esplugues: Raquel; Cèlia, Laura, Berta Velasco i Marta de los Riscos (cinc inicial). També van jugar Estela, Arantxa, Helena Roig, Sandra, Zoe, Marta González i Júlia Vidal.

Majadahonda FS: Lauri; Moni, Ana Belén, Andrea Feijóo i Jéssica (cinc inicial). També van jugar Natalia, Nerea, Marta Mateu, Elena Mateu, Cels i Gloria Sanjuán

Col·legiats: Juan Carlos Duque i Isaac Tití.

Incidències: targeta groga a Estela i Laura de l’AE Penya Esplugues.

Gols:

0-1, min. 5 Moni

1-1, min. 29 Marta de los Riscos

1-2, min. 34 Andrea Feijóo

2-2, min. 37 Marta de los Riscos

—————————————————–

Fuente: Cristina Cabezas – La Fábrica Deportiva

CRÓNICA | AE Penya Esplugues – Majadahonda FS: reparto de puntos en un encuentro trepidante

Cristina Cabezas (La Fábrica Deportiva).- El Majadahonda FS se lleva un valioso empate en la pista de la AE Penya Esplugues. Un encuentro marcado por la igualdad en el que ninguno de los dos conjuntos tuvo la contundencia necesaria para pasar por encima del otro. Para las locales no es un resultado ni mucho menos satisfactorio, algo diferente en el caso del conjunto visitante que, teniendo en cuenta su arranque de temporada, volvió a casa con media sonrisa por salvar un punto.

Ante el dominio inicial del equipo local, el Majadahonda esperaba en media pista los ataques rivales. Sin embargo, contradiciendo la tónica de los primeros compases, serían las visitantes quienes abrirían el marcador. Fue por medio de Moni que, en el minuto 5, tras recibir un envío en largo superó a Raquel (0-1).

Un solitario gol visitante en el primer tiempo

La AE Penya Esplugues tendría que encarar el resto del partido con mentalidad de remontada. Durante los primeros 20 minutos lo intentó por medio de remates a media distancia que no obtuvieron resultado. El conjunto visitante seguía apostando por esperar y salir a la contra. La primera parte terminó sin más goles en el luminoso, y con dos equipos que enfrentaban sus estrategias en busca de los tres puntos.

Con muchas cosas que mejorar, ambos equipos enfilaron el túnel de vestuarios y escucharon las indicaciones de sus respectivos entrenadores. El partido podría resolverse en los pequeños detalles, y de ello eran conscientes las dos plantillas.

Marta de los Riscos salva a su equipo con un doblete

A la vuelta del descanso, la AE Penya Esplugues intentó cambiar la dinámica del juego. Pero no se lo pondría nada fácil el Majadahonda, que no perdió la buena posición sobre la pista y parecía hacer surgir efecto su táctica de impedir las transiciones locales.

Pero aún le quedaban muchas cosas por decir al conjunto catalán. En el minuto 29 llegó el gol del empate, obra de Marta de Los Riscos a la salida de un saque de banda. Poco le duró la alegría a su equipo, que cinco minutos después vio cómo el Majadahonda volvió a encontrar portería.  Andrea Feijóo volvía a adelantar a las visitantes.

Inmediatamente, la AE Penya Esplugues optaba por el juego de cinco para intentar salvar el encuentro. A tres minutos del final, la estrategia dio su efecto, y Marta de los Riscos hacía el segundo del equipo y en su cuenta particular. En los últimos instantes, el equipo local fue quien se volcó sobre la portería rival en busca del gol de la victoria. Pero ya nadie iba a cambiar el resultado (2-2).

La AE Penya Esplugues pierde posiciones

El resultado de la octava jornada no favorece para nada al equipo que jugaba en casa. Las victorias de los rivales que le seguían por debajo, han hecho que la AE Penya Esplugues descienda hasta la 11ª posición (9 puntos), solo dos puestos por encima del Majadahonda, que suma su cuarto punto del campeonato.

En la próxima jornada, las de Robert Caneda visitarán a la Universidad de Alicante (6ª posición) en un partido que se antoja difícil. El Majadahonda, por su parte, recibirá al Cidade de As Burgas, que es penúltimo en la tabla con tan solo 1 punto.

Ficha técnica

AE Penya Esplugues: Raquel; Cèlia, Laura, Berta Velasco y Marta de los Riscos (quinteto inicial). También jugaron Estela, Arantxa, Helena Roig, Sandra, Zoe, Marta González y Júlia Vidal.

Majadahonda FS: Lauri; Moni, Ana Belén, Andrea Feijóo y Jéssica (quinteto inicial). También jugaron Natalia, Nerea, Marta Mateo, Elena Mateo, Cels y Gloria Sanjuán

Colegiados: Juan Carlos Duque y Isaac Tití.

Incidencias: tarjeta amarilla a Estela y Laura en la AE Penya Esplugues.

Goles:

0-1, min. 5 Moni

1-1, min. 29 Marta de los Riscos

1-2, min. 34 Andrea Feijóo

2-2, min. 37 Marta de los Riscos

Volver arriba