Saltear al contenido principal
Setmana De Copes! || ¡Semana De Copas!

Setmana de Copes! || ¡Semana de Copas!

Els equips femenins afronten una setmana trepidant plena de Copa de S.M. la Reina i Finals de Copa Catalunya!

El primer protagonista de la setmana serà el Sènior femení, el qual participarà, per primera vegada a la seva història, a la Copa de S.M. la Reina de Fútbol Sala! Les nostres lluitaran per una passa a Semifinals davant el Campió de lliga, el C.D. Futsi Atlético Navalcarnero, el pròxim divendres, a les 18.15 hores, a Burela (Galícia).

Dos dies després, els equips femenins de base seran els protagonistes disputant les Finals de Copa Catalunya en categories Juvenil i Infantil femenina!

Després que el Juvenil femení, en un primer moment, certifiqués la seva estada a la Final de la Copa Catalunya superant a l’E.F.S. Jordi Torras per 5 gols a 1; l’Infantil femení feia lo mateix davant l’A.E. Les Corts UBAE, amb un resultat final de 3 a 0. Així mateix, l’últim equip en certificar la seva presència a la Final seria el Sènior femení, superant a domicili al C.F. Cervera-Segarra Femení por 2 gols a 5. D’aquesta manera, l’AEPE aconsegueix estar present a totes les Finals femenines on el Club compta amb representació!

Els tres equips comptaran amb l’oportunitat d’alçar la Copa Catalunya en escenaris diferents: mentre que el Juvenil i l’Infantil disputaran la Final aquest pròxim diumenge a Martorell, a les 12.15 i a les 14.30 hores respectivament; el Sènior disputarà la seva Final al setembre, en un escenari i horari encara per determinar.

A tots tres els hi volem desitjar molta sort i molta força per afrontar les diferents competicions! Segur que si segueixen treballant com ho estan fent tindran la seva recompensa!

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Los equipos femeninos afrontan una semana trepidante llena de Copa de S.M. la Reina y Finales de Copa Cataluña!

El primer protagonista de la semana será el Sénior femenino, el cual participará, por primera vez en su historia, ¡a la Copa de S.M. la Reina de Fútbol Sala! Las nuestras lucharán por un pase a Semifinales ante el Campeón de liga, el C.D. Futsi Atlético Navalcarnero, el próximo viernes, a las 18.15 horas, en Burela (Galicia).

Dos días después, ¡los equipos femeninos de base serán los protagonistas disputando las Finales de Copa Cataluña en categorías Juvenil e Infantil femenina!

Después de que el Juvenil femenino, en un primer momento, certificara su estancia en la Final superando a la E.F.S. Jordi Torras por 5 goles a 1; el Infantil femenino hacía lo mismo ante el A.E. Les Corts UBAE, con un resultado final de 3 a 0. Así mismo, el último equipo en certificar su presencia en la Final sería el Sénior femenino, superando a domicilio al C.F. Cervera-Segarra Femení por 2 goles a 5. De este modo, ¡la AEPE consigue estar presente en todas las Finales femeninas donde el Club cuenta con representación!

Los tres equipos contarán con la oportunidad de levantar la Copa Cataluña en escenarios diferentes: mientras que el Juvenil y el Infantil disputarán la Final este próximo domingo en Martorell, a las 12.15 y a las 14.30 horas respectivamente; el Sénior disputará su Final en septiembre, en un escenario y horario encara para determinar.

¡A los tres les queremos desear mucha suerte y mucha fuerza para afrontar las diferentes competiciones! ¡Seguro que si siguen trabajando como lo están haciendo tendrán su recompensa!

Volver arriba