Saltear al contenido principal

VALORS DEL CLUB

La missió del Club no és tant assolir èxits esportius com aspirar a transmetre uns valors essencials per ser millors persones a través de la pràctica del futbol sala. Els valors que millor defineixen el club i els seus objectius són: el respecte, la formació esportiva, el sentiment d’equip i el compromís social.

valors-penya-esplugues

RESPECTE

El Respecte és la base de la convivència. Respecte cap als adversaris en el terreny de joc, cap als entrenadors i companys de club, cap als àrbitres i aficionats, cap a tots els actors que envolten el dia a dia del nostre club en un esport on es poden generar tensions i situacions conflictives. Per damunt de tot inculcar als nostres esportistes i a tota la família del Penya Esplugues aquest esperit de cordialitat cap als altres a través de la pràctica del futbol sala. Transmetre la idea del Respecte en la victòria i el Reconeixement en la derrota.

 

FORMACIÓ ESPORTIVA

Som un club on la formació de la base és senya d’identitat des dels seus orígens. El treball dels nostres entrenadors prioritza, tant a nivell de club com en els equips escolars, l’aprenentatge de les regles del futbol sala així com de les eines necessàries per a la pràctica d’aquest esport, tant a nivell tècnic com físic i tàctic, i també per aprendre a competir sense oblidar la finalitat esportiva de l’activitat.

 

SENTIMENT D’EQUIP

Formar part d’un grup a través de la pràctica esportiva comporta molts beneficis personals, com són la solidaritat, la suma d’esforços per assolir un objectiu, la humilitat i també accentua tots els altres valors educatius i de formació de la persona. Tenir esperit de superació i de sacrifici cap als altres contribueix a tenir un elevat sentit de solidaritat.

 

COMPROMÍS SOCIAL

Des de sempre, la igualtat entre l’esport masculí i el femení ha estat un dels principals objectius del Club. També hem treballat i treballem en ser un club integrador i solidari amb moltes causes socials, ja sigui a través d’ actes de col·laboració amb diferents entitats que desenvolupem al llarg de l’any com amb projectes educatius de caire esportiu a les escoles locals. Ens posicionem en contra d’actituds de discriminació de les persones per raó de raça, color, sexe, llengua, religió, opinió política o de qualsevol altra mena, origen nacional o social, fortuna, naixement o altra condició, tal i com reflexa la Declaració Universal dels Drets Humans.

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PENYA ESPLUGUES

Volver arriba