Saltear al contenido principal
Zoe Juanes : «La Primera Divisió T’exigeix Un Alt Nivell De Compromís I De Professionalitat» || Zoe Juanes : «La Primera División Te Exige Un Alto Nivel De Compromiso Y De Profesionalidad»

Zoe Juanes : «La primera divisió t’exigeix un alt nivell de compromís i de professionalitat» || Zoe Juanes : «La primera división te exige un alto nivel de compromiso y de profesionalidad»

La jugadora del sènior femení de l’A.E. Penya Esplugues, Zoe Juanes (Mollet del Vallès, 24 anys), considera que estan fent una molt bona temporada tot i els últims entrebancs i assegura que totes les integrants de la plantilla tenen la il·lusió de competir cada partit per poder disputar la Copa d’Espanya.

Guanyadora de les tres últimes edicions de la Copa Catalunya amb la Penya Esplugues, Zoe Juanes (tanca) havia vestit amb anterioritat els colors del C.F.S. Martorelles i del Teià Futbol 5. Amb els estudis completats del Cicle Superior d’Activitats Físico-Esportives, en l’actualitat treballa d’administrativa comercial en el camp de la logística però té molt clar que el futbol sala ha estat i és el motor de la seva vida.

Aquesta és la teva quarta temporada a 1a divisió amb l’A.E. Penya Esplugues. En què consideres que has canviat com a jugadora? Quin és el teu repte?

Va ser un gran canvi passar de jugar de segona nacional a primera, sobretot a nivell mental. La primera divisió t’exigeix un alt nivell de compromís i de professionalitat. En aquests quatre anys he après molt en tots els aspectes futbolístics, i he tingut la sort d’enfrontar-me i d’entrenar amb jugadores internacionals. M’agradaria seguir aprenent i gaudint de la categoria i, perquè no, jugar una primera Copa d’Espanya.

Com veus a l’equip aquesta temporada i com valores la seva trajectòria?

Crec que estem fent una molt bona temporada. Vam començar amb moltes ganes i treball i això es va veure reflectit en una gran primera volta. Però som una plantilla curta i últimament hem tingut la mala sort de patir baixes per lesions. El nivell a primera divisió és molt alt i no et pots relaxar mai. No obstant això, totes tenim la il·lusió de disputar la Copa d’Espanya i de competir cada partit.

Què significa per tu jugar a futbol sala?

El futbol sala ha estat i és el motor de la meva vida. Soc qui soc gràcies en part a aquest esport i a la gent que m’he trobat pel camí. No és només jugar a futbol, són tots els valors que s’hi transmeten.

Costa molt compaginar la teva vida professional amb la pràctica del futbol sala?

La veritat és que tinc la gran sort de tenir certa flexibilitat horària i poder compaginar-ho bé.

Què li falta al futbol sala femení per equiparar-se amb el masculí?

Crec que encara falten moltes coses a fer, tot i que hi han grans avenços com la passada Eurocopa. Ens falta més visibilitat, seguiment i patrocinis per poder tenir algun dia les mateixes possibilitats que el masculí.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La jugadora del sénior femenino de la A.E. Penya Esplugues, Zoe Juanes (Mollet del Vallés, 24 años), considera que están haciendo una muy buena temporada a pesar de los últimos tropiezos y asegura que todas las integrantes de la plantilla tienen la ilusión de competir cada partido para poder disputar la Copa de España.

Ganadora de las tres últimas ediciones de la Copa Catalunya con la Penya Esplugues, Zoe Juanes (cierre) había vestido con anterioridad los colores del C.F.S. Martorelles i del Teià Futbol 5. Con los estudios completados del Ciclo Superior de Actividades Físico-Deportivas, en la actualidad trabaja de administrativa comercial en el campo de la logística pero tiene muy claro que el fútbol sala ha sido y es el motor de su vida.

Esta es tu cuarta temporada en 1ª división con la A.E. Penya Esplugues. ¿En qué consideras que has cambiado como jugadora? ¿Cuál es tu reto?

Fue un gran cambio pasar de jugar en segunda nacional a primera, sobre todo a nivel mental. La primera división te exige un alto nivel de compromiso y de profesionalidad. En estos cuatro años he aprendido mucho en todos los aspectos futbolísticos, y he tenido la suerte de enfrentarme y de entrenar con jugadoras internacionales. Me gustaría seguir aprendiendo y disfrutando de la categoría y, por qué no, jugar una primera Copa de España.

¿Cómo ves al equipo esta temporada y cómo valoras su trayectoria?

Creo que estamos haciendo una muy buena temporada. Comenzamos con muchas ganas y trabajo y esto se vio reflejado en una gran primera vuelta. Pero somos una plantilla corta y últimamente hemos tenido la mala suerte de sufrir bajas por lesiones. El nivel en primera división es muy alto y no te puedes relajar nunca. Sin embargo, todas tenemos la ilusión de disputar la Copa de España y de competir cada partido.

¿Qué significa para ti jugar a fútbol sala?

El fútbol sala ha sido y es el motor de mi vida. Soy quien soy gracias en parte a este deporte y en la gente que me he encontrado por el camino. No es sólo jugar al fútbol, ​​son todos los valores que se transmiten en él.

¿Cuesta mucho compaginar tu vida profesional con la práctica del fútbol sala?

La verdad es que tengo la gran suerte de tener cierta flexibilidad horaria y poder compaginar bien.

¿Qué le falta al fútbol sala femenino para equipararse con el masculino?

Creo que aún faltan muchas cosas por hacer, aunque hay grandes avances como la pasada Eurocopa. Nos falta más visibilidad, seguimiento y patrocinios para poder tener algún día las mismas posibilidades que el masculino.

Volver arriba