Saltear al contenido principal
Aina, Daniela I Paula, Estem Amb Vosaltres! || Aina, Daniela Y Paula, ¡estamos Con Vosotras!

Aina, Daniela i Paula, estem amb vosaltres! || Aina, Daniela y Paula, ¡estamos con vosotras!

D’aquesta manera s’iniciava el partit que enfrontava el nostre Sènior femení contra l’UCAM ElPozo Murcia el passat dissabte.

Les jugadores del nostre primer equip femení van mostrar aquest missatge adreçat a les jugadores del Juvenil Femení que, degut a la normativa de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), no hi podran participar al Campionat d’Espanya de clubs pel qual tant han treballat i lluitat al llarg de tants mesos.

Des del Club volem recollir que les darreres paraules que van conformar el missatge, «També mereixeu jugar! Molts ànims i molta força!», per a fer’ls-hi arribar tot el nostre suport davant una normativa que creiem que dificulta la promoció i el creixement del futbol sala femení, el qual intentem vetllar dia a dia.

_____________________________________________________________________________________________________________________

De esta manera se iniciaba el partido que enfrentaba a nuestro Sénior femenino contra el UCAM ElPozo Murcia el pasado sábado.

Las jugadoras de nuestro primer equipo femenino mostraron este mensaje dirigido a las jugadoras del Juvenil Femenino que, debido a la normativa de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), no podrán participar en el Campeonato de Espanya de clubs por el cual tanto han trabajado y luchado a lo largo de tantos meses.

Desde el Club queremos recoger las últimas palabras que conformaron el mensaje, «¡También merecéis jugar! ¡Muchos ánimos y mucha fuerza!», para hacerles llegar todo nuestro apoyo ante una normativa que creemos que dificulta la promoción y el crecimiento del fútbol sala femenino, el cual intentamos cuidar día a día.

Volver arriba