Saltear al contenido principal
Aquest Equip és De Copa D’Espanya! || ¡Este Equipo Es De Copa De España!

Aquest equip és de Copa d’Espanya! || ¡Este equipo es de Copa de España!

Ahir a la tarda el CEM Moreres va ser l’escenari perfecte per acollir una jornada que esdevindria històrica!

El nostre Sènior femení, classificat a la 9ª posició, necessitava guanyar el partit contra l’UCAM ElPozo Murcia, 8è classificat amb el qual estava empatat a punts, per a assegurar-se l’última plaça que donava a accés a la «Copa de S.M. La Reina» que es disputarà els dies 8 i 9 a Burela, i així no haver d’esperar a l’agònica darrera jornada per saber el desenllaç.

Amb una graderia gairebé plena bolcada en l’equip, les nostres van fer la feina a pista. Les espluguines van aguantar les arribades de les murcianes i en els darrers minuts de la primera part van arribar els dos primers gols en peus de la Marta de los Riscos i la Zoe.

Ja a la segona part, amb les murcianes pràcticament bolcades en el joc de cinc, les nostres van continuar tirant de casta i es va sentenciar el partit amb una recuperació de la Laura i un golàs de la nostra capitana, la Berta Velasco.

L’equip aconsegueix així una fita històrica pel Club! Després d’haver-se quedat a les portes injustament la temporada passada, s’ha assegurat disputar per primera vegada la Copa d’Espanya el pròxim mes de juny!

Des del Club volem felicitar a les jugadores i tot el cos tècnic implicat en aquesta fita, així com a tota la gent que va omplir la graderia i va animar a les nostres; aquest premi també és de tots vosaltres! Fent menció especial al grup Drums Batukada per omplir Moreres de força i energia! Sou genials!

(Fotografies: José Carrera)

_____________________________________________________________________________________________________________________

¡Ayer por la tarde el CEM Moreres fue el escenario perfecto para acoger una jornada que acontecería histórica!

Nuestro Senior femenino, clasificado a la 9ª posición, necesitaba ganar el partido contra el UCAM ElPozo Murcia, 8º clasificado con el cual estaba empatado a puntos, para asegurarse la última plaza que daba a acceso a la «Copa de S.M. La Reina» que se disputará los días 8 y 9 en Burela, y así no tener que esperar a la agónica última jornada por saber el desenlace.

Con una gradería casi llena volcada en el equipo, las nuestras hicieron el trabajo en pista. Las espluguenses aguantaron las llegadas de las murcianas y en los últimos minutos de la primera parte llegaron los dos primeros goles en pies de Marta de los Riscos y Zoe.

Ya en la segunda parte, con las murcianas prácticamente volcadas en el juego de cinco, las nuestras continuaron tirando de casta y se sentenció el partido con una recuperación de Laura y un golazo de nuestra capitana, Berta Velasco.

¡El equipo consigue así un hito histórico para el Club! Después de haberse quedado a las puertas injustamente la temporada pasada, ¡se ha asegurado por primera vez disputar la Copa de España el próximo mes de junio!

Desde el Club queremos felicitar a las jugadoras y todo el cuerpo técnico implicado en este hito, así como a toda la gente que llenó la gradería y animó a las nuestras; ¡este premio también es de todos vosotros! ¡Haciendo mención especial al grupo Drums Batukada por llenar Moreres de fuerza y energía! ¡Sois geniales!

(Fotografías: José Carrera)
Volver arriba