Saltear al contenido principal
Berta Velasco Convocada Amb La Selecció Espanyola

Berta Velasco convocada amb la Selecció Espanyola

Berta Velasco, convocada per disputar l’Europeu amb la selecció espanyola

La jugadora del sènior femení de l’AE Penya Esplugues, Berta Velasco Casals, ha estat convocada amb la selecció espanyola femenina absoluta de futbol sala per disputar la fase de classificació del Campionat d’Europa. La competició tindrà lloc a Leganès entre el 12 i el 15 de setembre contra les seleccions de Romania, Polònia i Itàlia. El combinat guanyador jugarà la fase final del primer europeu pel febrer de l’any 2019.

Les tretze jugadores cridades per la seleccionadora Clàudia Pons estan citades el dia 31 d’agost a Las Rozas, a Madrid, on iniciaran la concentració. Abans de l’Europeu, disputaran dos amistosos contra Portugal a Oliveira de Azemeis.

Berta Velasco, capitana de l’AE Penya Esplugues i integrant de la Selecció Catalana Absoluta de Futbol Sala, és una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola els últims anys. Reconeguda com a millor jugadora a la Gala de les Estrelles del Futbol Català en tres de les quatre últimes temporades (2013-14, 2015-16 i 2016-17), juga d’ala i és esquerrana. Té una gran qualitat i desplega un ritme de joc elevat que marca la diferència.

Ha vestit la samarreta de l’històric FS Gironella, antecessor de l’actual AE Penya Esplugues, i ha jugat també a les files de l’Elx (Alacant) i de l’Orvina (Pamplona). Berta Velasco, en la plenitud de la seva carrera esportiva, és un referent en actiu del futbol sala femení català.


 

Berta Velasco, convocada para disputar el Europeo con la selección española

La jugadora del sénior femenino de la AE Penya Esplugues, Berta Velasco Casals, ha sido convocada con la selección española femenina absoluta de fútbol sala para disputar la fase de clasificación del Campeonato de Europa. La competición tendrá lugar en Leganés entre el 12 y el 15 de septiembre contra las selecciones de Rumania, Polonia e Italia. El combinado ganador jugará la fase final del primer europeo en febrero del año 2019.

Las trece jugadoras llamadas por la seleccionadora Clàudia Pons están citadas el día 31 de agosto en Las Rozas, en Madrid, donde iniciarán la concentración. Antes del Europeo, disputarán dos amistosos contra Portugal en Oliveira de Azemeis.

Berta Velasco, capitana de la AE Penya Esplugues e integrante de la Selección Catalana Absoluta de Fútbol Sala, es una de las fijas en las convocatorias de la selección española en los últimos años. Reconocida como mejor jugadora en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán en tres de las cuatro últimas temporadas (2013-14, 2015-16 y 2016-17), juega de ala y es zurda. Tiene una gran calidad y despliega un ritmo de juego elevado que marca la diferencia.

Ha vestido la camiseta del histórico FS Gironella, antecesor del actual AE Penya Esplugues, y ha jugado también en las filas del Elche (Alicante) y del Orvina (Pamplona). Berta Velasco, en la plenitud de su carrera deportiva, es un referente en activo del fútbol sala femenino catalán.

Volver arriba