Saltear al contenido principal
La Gala De Les Estrelles Reconeix Per Cinquena Vegada Berta Velasco Com A Millor Jugadora Catalana  De Futbol Sala  || La Gala De Las Estrellas Reconoce Por Quinta Vez A Berta Velasco Como Mejor Jugadora Catalana De Fútbol Sala

La Gala de les Estrelles reconeix per cinquena vegada Berta Velasco com a millor jugadora catalana de futbol sala || La Gala de las Estrellas reconoce por quinta vez a Berta Velasco como mejor jugadora catalana de fútbol sala

Berta Velasco, capitana de l’A.E. Penya Esplugues, ha recollit per cinquena vegada – la quarta consecutiva – el guardó de millor jugadora catalana de futbol sala de la temporada a la Gala de les Estrelles del Futbol Català que promou la Federació Catalana de Futbol (F.C.F.).

La festa que es va celebrar a Barcelona, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, ha premiat també la seleccionadora espanyola femenina Clàudia Pons, com a millor entrenadora de futbol sala, i el porter del F.C. Barcelona, Dídac Plana, com a millor jugador de futbol sala. També han estat reconeguts Gerard Piqué, com a millor jugador, i Aitana Bonmatí, com a millor jugadora de futbol, tots dos del F.C. Barcelona.

Berta Velasco va recollir la seva cinquena estrella de les mans del regidor d’esports de l’ajuntament de Barcelona, David Escudé en una cerimònia retransmesa en directe per Esport3. La jugadora de la Penya Esplugues va assegurar que aquest guardó “és un premi a l’esforç i a la constància”.

Campiona d’Europa 2019 amb la selecció espanyola, Berta és una esquerrana determinant i ràpida que juga d’ala. La seva intensitat en el joc i la seva habilitat amb la pilota l’han erigit en una referència del futbol sala femení.

Durant la seva trajectòria com a futbolista ha vestit, entre altres, la camiseta de l’històric F.S. Gironella. Des de fa quatre temporades milita a les files de l’A.E. Penya Esplugues, l’únic equip català de 1a divisió en l’actualitat.

(Foto: FCF)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Berta Velasco, capitana del A.E. Penya Esplugues, ha recogido por quinta vez – la cuarta consecutiva – el galardón de mejor jugadora catalana de fútbol sala de la temporada en la Gala de las Estrellas del Fútbol Catalán que promueve la Federación Catalana de Fútbol (F.C.F.).

La fiesta que se celebró en Barcelona, ​​en la Antigua Fábrica Estrella Damm, ha premiado también la seleccionadora española femenina Claudia Pons, como mejor entrenadora de fútbol sala, y el portero del F.C. Barcelona, ​​Dídac Plana, como mejor jugador fútbol sala. También han sido reconocidos Gerard Piqué, como mejor jugador, y Aitana Bonmatí, como mejor jugadora de fútbol, ​​ambos del F.C. Barcelona.

Berta Velasco recogió su quinta estrella de las manos del concejal de deportes del ayuntamiento de Barcelona, ​​David Escudé en una ceremonia retransmitida en directo por Esport3. La jugadora de la Penya Esplugues aseguró que este galardón “es un premio al esfuerzo y a la constancia”.

Campeona de Europa 2019 con la selección española, Berta es una zurda determinante y rápida que juega de ala. Su intensidad en el juego y su habilidad con el balón la han erigido en una referencia del fútbol sala femenino.

Durante su trayectoria como futbolista ha vestido, entre otras, la camiseta del histórico F.S. Gironella. Desde hace cuatro temporadas milita en las filas de la A.E. Penya Esplugues, el único equipo catalán de 1ª división en la actualidad.

(Foto: FCF)

Volver arriba