Saltear al contenido principal
Convocades Amb La Selecció Catalana || Convocadas Con La Selección Catalana

Convocades amb la Selecció Catalana || Convocadas con la Selección Catalana

Quatre de les nostres jugadores tornen a estar convocades amb la Selecció Catalana

La Daniela Salvat, la Laia Haro i la Mireia Tremps estan citades novament el proper dilluns 29 d’octubre, a les 20 hores, al tercer entrenament de la Selecció Sub-17 femenina. L’entrenament tindrà lloc al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. Una setmana més, en aquesta categoria, el club serà, novament, el màxim representant aportant tres jugadores.

La Marta de los Riscos, per la seva banda, torna a estar convocada amb la Selecció Sub-20 femenina. L’entrenament, que serà el tercer d’aquesta categoria, també tindrà lloc el proper dilluns, a les 21.30 hores, a Cervelló.

Des del club us desitgem molta sort noies!

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Cuatro de nuestras jugadoras vuelven a estar convocadas con la Selección Catalana

Daniela Salvat, Laia Haro y Mireia Tremps están citadas el próximo lunes 29 de Octubre, a las 20 horas, al tercer entreno de la Selección Sub-17 femenina. El entreno tendrá lugar en el Pabellón Municipal Xavier Ballber en Cervelló. Una semana más, en esta categoría, el club será, nuevamente, el máximo representante aportando hasta tres jugadoras.

Marta de los Riscos, por su parte, vuelve a estar convocada con la Selección Sub-20 femenina. El entreno, que será el tercero de esta categoría, también tendrá lugar el próximo lunes, a las 21.30 horas, en Cervelló.

¡Desde el club os deseamos mucha suerte chicas!

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram.
Volver arriba