Saltear al contenido principal
Gràcies Robert! || ¡Gracias Robert!

Gràcies Robert! || ¡Gracias Robert!

El tècnic del Sènior A femení diu «Adéu» després de diverses temporades al Club

En Robert Caneda s’acomiada del primer equip femení després d’haver-ho liderat al llarg de diverses temporades i volem agrair al tècnic català el seu gran treball i compromís amb el futbol sala femení.

Des del Club volem fer saber la gran satisfacció que sentim per la seva dedicació a les nostres jugadores i li desitgem molta sort en els seus projectes personals. Esperem trobar-nos de nou en un futur!

Així mateix, us fem arribar les paraules d’acomiadament del Robert:

«Ha estat un plaer poder gaudir d’aquesta etapa dirigint el primer equip femení de l’A.E. Penya Esplugues i competint a 1ª Divisió Nacional, però és moment de donar-la per finalitzada. Vull agrair a l’entitat la confiança que m’ha mostrat en tot moment, així com a les jugadores que he dirigit aquestes temporades al Club i als membres del cos tècnic que m’han acompanyat aquests anys; fent menció especial al Màrius Costa amb el que he tingut la gran sort de compartir 7 temporades. MOLTES GRÀCIES PER TOT! Molta sort i èxits en un futur! 1,2,3, PENYA!»

_____________________________________________________________________________________________________________________

El técnico del Senior A femenino dice «Adiós» después de varias temporadas en el Club

Robert Caneda se despide del primer equipo femenino después de haberlo liderado a lo largo de varias temporadas y queremos agradecer al técnico catalán su gran trabajo y compromiso con el fútbol sala femenino.

Desde el Club queremos hacer saber la gran satisfacción que sentimos por su dedicación a nuestras jugadoras y le deseamos mucha suerte en sus proyectos personales. ¡Esperamos encontrarnos de nuevo en un futuro!

Asimismo, os hacemos llegar las palabras de despedida de Robert:

«Ha sido un placer poder disfrutar de esta etapa dirigiendo el primer equipo femenino del A.E. Penya Esplugues y compitiendo en 1ª División Nacional, pero es momento de darla por finalizada. Quiero agradecer a la entidad la confianza que me ha mostrado en todo momento, así como a las jugadoras que he dirigido estas temporadas en el Club y a los miembros del cuerpo técnico que me han acompañado estos años; haciendo mención especial a Màrius Costa con el que he tenido la gran suerte de compartir 7 temporadas. ¡MUCHAS GRACIAS POR TODO! ¡Mucha suerte y éxitos en un futuro! ¡1,2,3, PEÑA!»

Volver arriba