Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior A Masculí || Crónica Del Sénior A Masculino

Crònica del Sènior A Masculí || Crónica del Sénior A Masculino

A.E. PENYA ESPLUGUES 5 – 1 F.S. SOLSONA

Primer partit de la temporada en Moreres, on només valia guanyar davant d’un rival que l’any passat va fregar el descens, però que sempre ens posa les coses difícils i aquesta vegada no seria diferent. Un partit que comptàvem amb les baixes del nostre capità Lindes, Arturo i Gerard.

Ens visitava Solsona, un equip ultradefensiu i molt ben treballat.
El partit començava amb el guió establert, un equip tancat a 15 metres i que ens dificultaria molt poder desenvolupar el nostre joc. En el primer minut una genialitat d’Alex feia obrir la llauna i pujar l’1 a 0, la qual cosa semblava que podria ser una tarda plaguda es va convertir en una tarda molt difícil.En l’equador de la 1a part, després d’un desori i de falta d’intensitat, Solsona faria arribar l’1 a 1. la resta de la 1a part, impotència local al no poder superar la defensa visitant, amb 1 a 1 arribaríem al descans.

La 2a meitat, Esplugues va decidir canviar el sistema de joc i buscar corts mes profunds, a la recerca d’obrir espais, sense que hi hagués canvis en el marcador però sense major fluïdesa en el joc. Mancant 10 minuts i després d’un rebot Guille faria pujar el 2 a 1 i donar certa tranquil·litat, al minut de nou Guille després d’un corner pujaria el 3 a 1 que pràcticament sentenciaria el partit.

Solsona seguiria tancat tot i el resultat i després d’una bona jugada col·lectiva Luca pujaria el 4 a 1. Minuts finals l’equip visitant utilitzaria el joc de 5 sense èxit, del qual arribaria el 5 a 1, obra del nostre porter Jose després d’una parada.
Continuem invictes després d’un bon inici de lliga, setmana que ve visitarem la difícil pista de San Sadurní.

_____________________________________________________________________________________________________________________

A.E. PENYA ESPLUGUES 5 – 1 F.S. SOLSONA

Primer partido de la temporada en Moreres, donde solo valía ganar ante un rival que el año pasado rozó el descenso, pero que siempre nos pone las cosas difíciles y esta vez no sería diferente.
Un partido que contábamos con las bajas de nuestro capitán Lindes, Arturo y Gerard.

Nos visitaba Solsona, un equipo ultradefensivo y muy bien trabajado.
El partido empezaba con el guión establecido, un equipo encerrado a 15 metros y que nos dificultaría mucho poder desarrollar nuestro juego. En el primer minuto una genialidad de Alex hacía abrir la lata y subir el 1 a 0, lo que parecía que podría ser una tarde placida se convirtió en una tarde muy difícil. En el ecuador de la 1ª parte, después de un desbarajuste y de falta de intensidad, Solsona haría llegar el 1 a 1. El resto de la 1a parte, impotencia local al no poder superar la defensa visitante, con 1 a 1 llegaríamos al descanso.

La 2a mitad, Esplugues decidió cambiar el sistema de juego y buscar cortes mas profundos, en busca de abrir espacios, sin que hubiese cambios en el marcador pero sin mayor fluidez en el juego. A falta de 10 minutos y tras un rebote Guille haría subir el 2 a 1 y dar cierta tranquilidad, al minuto de nuevo Guille tras un corner subiría el 3 a 1 que prácticamente sentenciaría el partido.

Solsona seguiría encerrado pese al resultado y tras una buena jugada colectiva Luca subiría el 4 a 1.Minutos finales equipo visitante utilizaría el juego de 5 sin éxito, del cual llegaría el 5 a 1 obra de nuestro portero Jose tras una parada.

Seguimos invictos tras un buen inicio de liga, semana que viene visitaremos la difícil pista de San Sadurní.

Volver arriba