Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA: Victòria (0-3) sense premi de la Penya Esplugues davant el Móstoles

 

(ACFSF) .- Victòria de la Penya Esplugues a domicili davant el Móstoles que no permet a les catalanes classificar-se per la Copa d’Espanya, després del triomf del Poio Pescamar davant la UCAM ElPozo Múrcia. El primer acte es saldava sense gols, després d’un gran desgast físic de les dues esquadres, on ni unes ni altres es van mostrar encertades en la finalització.

Ben avançat el segon acte arribaria el primer gol del partit, obra d’Helena Roig aprofitant una pilota repel·lida en curt per la portera mostolenya. Dos minuts després, Marta de los Riscos superava per l’esquadra Miri amb un potent xut des de tres quarts de pista.

El Móstoles va intentar arriscar en el tram final de l’envit, però el 0 a 3 obra de Zoe en jugada personal partint des de pista pròpia va acabar de llastrar les esperances mostolenyes. Tot i la victòria, la Penya Esplugues, que ha obtingut 15 dels últims 18 punts possibles, no aconsegueix classificar-se per a la Copa d’Espanya.

Fitxa tècnica:

Móstoles FSF: Silvia; Inma, Celia, Patri Chamorro i Alba Peña (cinc inicial); Miri (segona portera), Maria Otero, Cristina Ballesteros, Rocío Robles i Carmen Alonso.

Penya Esplugues: Nerea Vilalta; Cèlia Catà, Arantxa Medina, Laura Oliva i Estela Cantero (cinc inicial); Berta Velasco, Zoe Juanes, Júlia Vidal, Helena Roig, Marta González, Marta de los Riscos i Raquel Raventós (segona portera)..

Col·legiats, Castro Merino i Garro Arranz del col·legi madrileny. Van rebre cartolina groga Alba Peña i Carmen Alonso al Móstoles FSF.

Pavelló Villafontana. Prop de 150 espectadors.

Gols:

0-1, min. 30 Helena Roig

0-2, min. 32 Marta de los Riscos

0-3, min. 36 Zoe Juanes


CRONICA: Victoria (0-3) sin premio de la Penya Esplugues ante el Móstoles

(ACFSF).- Victoria de la Penya Esplugues a domicilio ante el Móstoles que no permite a las catalanas clasificarse para la Copa de España, tras el triunfo del Poio Pescamar ante la UCAM ElPozo Murcia. El primer acto se saldaba sin goles, después de un gran derroche físico de ambas escuadras, donde ni unas ni otras se mostraron acertadas en la finalización.

Bien avanzado el segundo acto llegaría el primer tanto del partido, obra de Helena Roig aprovechando un balón repelido en corto por la cancerbera mostoleña. Dos minutos después, Marta de Los Riscos superaba por la escuadra a Miri con un potente disparo desde tres cuartos de cancha.

El Móstoles intentó arriesgar en el tramo final del envite, pero el 0 a 3 obra de Zoe en jugada personal partiendo desde cancha propia acabó de lastrar las esperanzas mostoleñas. A pesar de la victoria, la Penya Esplugues, que ha cosechado 15 de los últimos 18 puntos posibles, no consigue clasificarse para la Copa de España.

Ficha técnica:

Móstoles FSF: Silvia; Inma, Celia, Patri Chamorro y Alba Peña (quinteto inicial); Miri (segunda portera), Maria Otero, Cristina Ballesteros, Rocío Robles y Carmen Alonso.

Penya Esplugues: Nerea Vilalta; Cèlia Catà, Arantxa Medina, Laura Oliva y Estela Cantero (quinteto inicial); Berta Velasco, Zoe Juanes, Júlia Vidal, Helena Roig, Marta González, Marta de los Riscos y Raquel Raventós (segunda portera)..

Colegiados, Castro Merino y Garro Arranz del colegio madrileño. Recibieron cartulina amarilla Alba Peña y Carmen Alonso en el Móstoles FSF.

Pabellón Villafontana. Cerca de 150 espectadores.

Goles:

0-1, min. 30 Helena Roig

0-2, min. 32 Marta de los Riscos

0-3, min. 36 Zoe Juanes

Volver arriba