Saltear al contenido principal
L’A.E. Penya Esplugues Arrenca La Pretemporada Amb Dedicació I Entusiasme || La A.E. Penya Esplugues Arranca La Pretemporada Con Dedicación Y Entusiasmo

L’A.E. Penya Esplugues arrenca la pretemporada amb dedicació i entusiasme || La A.E. Penya Esplugues arranca la pretemporada con dedicación y entusiasmo

El sènior femení de l’A.E. Penya Esplugues que juga a 1a divisió ha arrencat la pretemporada amb empenta i il·lusió. A les ordres de Robert Caneda, que s’ha reincorporat al cos tècnic, les jugadores ja fa dues setmanes que han començat els entrenaments.

Carreguen les piles a fons per afrontar els reptes de la temporada 2019-20. Abans de la Lliga i la Copa de la Reina, la primera competició oficial serà dimecres 11 de setembre amb la final de la Copa Catalunya contra el C.F.S. Eixample, de Barcelona, al Pavelló Nord, de Sabadell.

D’entusiasme i dedicació no en falten en aquest equip que manté la seva columna vertebral i que s’ha reforçat amb experiència i joventut. Després de l’excel·lent campanya de l’any passat, l’equip es disposa a seguir creixent i a consolidar-se a 1a divisió, on és l’únic representant català.

Aquest cap de setmana jugarà el primer amistós contra el Cervera – Segarra Femení. La setmana entrant també s’enfrontarà al F.S. Castelldefels i al Ripollet F.S., respectivament. Dies enrere, va realitzar un stage a Gironella, amb diverses sessions intensives a la pista de l’històric F.S. Gironella.

_____________________________________________________________________________________________________________________

El sénior femenino de la A.E. Penya Esplugues que juega en 1ª división ha arrancado la pretemporada con empuje e ilusión. A las órdenes de Robert Caneda, que se ha reincorporado al cuerpo técnico, las jugadoras ya hace dos semanas que han comenzado los entrenamientos.

Cargan las pilas a fondo para afrontar los retos de la temporada 2019-20. Antes de la Liga y la Copa de la Reina, la primera competición oficial será el miércoles 11 de septiembre con la final de la Copa Catalunya contra el C.F.S. Eixample, de Barcelona, ​​en el Pavelló Nord, de Sabadell.

De entusiasmo y dedicación no faltan en este equipo que mantiene su columna vertebral y que se ha reforzado con experiencia y juventud. Después de la excelente campaña del año pasado, el equipo se dispone a seguir creciendo y a consolidarse en 1ª división, donde es el único representante catalán.

Este fin de semana jugará el primer amistoso contra el Cervera – Segarra Femení. La semana entrante también se enfrentará al F.S. Castelldefels y al Ripollet F.S., respectivamente. Días atrás, realizó un stage en Gironella, con diversas sesiones intensivas en la pista del histórico F.S. Gironella.

Volver arriba