Saltear al contenido principal
Solidaris Amb La Diabetis Infantil  || Solidarios Con La Diabetes Infantil

Solidaris amb la diabetis infantil || Solidarios con la diabetes infantil

L’A.E. Penya Esplugues (AEPE) se suma al Dia Mundial de la Diabetis, que té lloc el 14 de novembre, amb l’entrega a l’hospital infantil de Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat dels beneficis de la campanya «Camiseta solidària per a la diabetis infantil» durant la temporada 2018-19.

El vicepresident del club, Juan Carlos Hueto, ha fet entrega d’un xec per valor de 3.265 € al Centre per a la Innovació de la Diabetis Infantil (CIDI) de Sant Joan de Déu. L’han acompanyat Montse Santaolalla, propietària de l’empresa Moldtrans que ha col·laborat en la campanya, David Farré, director de Barcelona de Moldtrans, Laura Oliva, capitana del sènior femení, Xavi Lindes, capità del sènior masculí, Pau Martín, jugador del juvenil que té diabetis des de petit i ha inspirat la iniciativa, i Antonio Martín, pare d’en Pau. L’A.E. Penya Esplugues agraeix a tots els que des del club o des de fora han contribuït a favor d’una de les grans causes de Sant Joan de Déu.

Un any més

L’AEPE, una entitat esportiva compromesa i identificada amb la ciutat d’Esplugues de Llobregat, ha decidit renovar un any més la seva campanya solidària per donar visibilitat a la diabetis infantil. Per recaptar fons, entre altres propostes, el club posa de nou a la venda samarretes d’entrenament amb el lema “AEPE solidària amb la diabetis infantil”


L’AEPE, fundada el 2008, és un projecte esportiu que compta amb més de 250 esportistes integrats en més de 20 equips. Compagina la pràctica esportiva per a tothom amb l’aspiració a l’excel·lència i entén l’esport com una eina de formació personal, d’igualtat i de cohesió social.

 

Si vols col·laborar, també pots!
https://diabetes.sjdhospitalbarcelona.org/es/diabetes-tipo-1/cidi-0

_____________________________________________________________________________________________________________________

La A.E. Penya Esplugues (AEPE) se suma al Día Mundial de la Diabetes, que tiene lugar el 14 de noviembre, con la entrega al hospital infantil de Sant Joan de Déu de Esplugues de Llobregat de los beneficios de la campaña «Camiseta solidaria para la diabetes infantil » durante la temporada 2018-19.

El vicepresidente del club, Juan Carlos Hueto, ha hecho entrega de un cheque por valor de 3.265 € al Centro para la Innovación de la Diabetes Infantil (CIDI) de Sant Joan de Déu. Le han acompañado Montse Santaolalla, propietaria de la empresa Moldtrans que ha colaborado en la campaña, David Farré, director de Barcelona de Moldtrans, Laura Oliva, capitana del senior femenino, Xavi Lindes, capitán del senior masculino, Pau Martín, jugador del juvenil que tiene diabetes desde pequeño y ha inspirado la iniciativa, y Antonio Martín, padre de Pau. La AE Penya Esplugues agradece a todos los que desde el club o desde fuera han contribuido a favor de una de las grandes causas de Sant Joan de Déu


Un año más

La AEPE, una entidad deportiva comprometida e identificada con la ciudad de Esplugues de Llobregat, ha decidido renovar un año más su campaña solidaria para dar visibilidad a la diabetes infantil. Para recaudar fondos, entre otras propuestas, el club pone a la venta de nuevo camisetas de entrenamiento con el lema «AEPE solidària amb la diabetis infantil».

La AEPE, fundada en 2008, es un proyecto deportivo que cuenta con más de 250 deportistas integrados en más de 20 equipos. Compagina la práctica deportiva para todos con la aspiración a la excelencia y entiende el deporte como una herramienta de formación personal, de igualdad y de cohesión social.

Si quieres colaborar, también puedes!
https://diabetes.sjdhospitalbarcelona.org/es/diabetes-tipo-1/cidi-0

Volver arriba